Vibro Shaper – Aparat de remodelare corporala, anticelulitic!


Un corp ferm, atragator si puternic il poti obtine acum la tine acasa cu aparatul de fitness Vibro Shaper! Renunta la exercitii fizice greoaie si diete costisitoare ce nu dau niciun rezultat. Cu ajutorul acestui puteti sa scapati de kilogramele nedorite, sa va modelati categoria de muschi dorita indiferent de pozitia pe care o adoptati in timpul exercitiului. Aparatul Vibro Shaper functioneaza pe principiul impulsurilor prin vibratie. Aparatul este simplu de folosit, nu trebuie decat sa va urcati, asezati sau sprijiniti de el in timp ce acesta emite vibratii placute asupra corpului. Puteti efectua exercitii usoare in timp ce aparatul vibreaza. Foloseste aparatul timp de 10 minute pe zi si in schimb vei primi un masaj relaxant ce ajuta la tonifierea muschilor si eliminarea surplusului de grasime.

 

Vezi mai multe detalii

 

Vibro Shaper – Avantaje

Foloseste 10 minute pe zi aparatul Vibro Shaper si rezultatele vor veni imediat. Pe langa senzatia de masaj si relaxare, muschii corpului dvs se vor contracta fara a depune efort suplimentar. Aparatul are la baza 4 picioare cu rol de ventuze ce se fixeaza foarte usor pe parchet sau gresia din incaperea in care este folosit. Iar la suprafata de contact cu corpul aparatul este prevazut cu o talpa antiderapanta ce imita un timpul functionarii mersul pe jos, alergarea usoara si sprintul.

Vibratia si impulsurile dimensionale contarcata muschii de 50 de ori pe secunda. Atunci cand stai in picioare pe mijlocul aparatului senzatia este ca si cum te-ai plimba. Picioarele putin departate imita o alergare usoara. Iar atunci cand picioarele sunt pozitionate pe marginea aparatului va fi echivalentul unui sprint. In timpul acestei sesiuni de exercitii circulatia sangvina este imbunatatita, muschii se relaxeaza si corpul se remodeleaza.

Vibro Shaper este pus in miscare cu ajutorul motarelor de mare putere din interior acestuia. Acestea sunt actionate prin intermediul unui computer si al panoului de control aflat in partea superioara a aparatului. Aparatul este prevazut cu un display cu LED pentru setarea, monitorizarea programelor si diferitelor tipuri de exercitii. Pentru un confort cu adevarat sporit vine la pachet si cu o telecomanda cu care va selectati programul dorit, intensitatea impulsurilor cat si timpul de functionare al acestuia. Toata familia se poate bucura de Vibro Shaper cu un masaj relaxant dupa o zi obositoare. Cele 99 de trepte de viteza de vibrare pot fi selectate cu usurinta de la controlerul sau telecomanda aparatului.

 

Bucurati-va de:

  • Trei trepte de intensitate: mers, alergare uşoara si sprint
  • 50 contractii musculare pe secunda
  • 99 trepte de viteza diferite
  • Protejeaza, nu solicita articulatiile, ligamentele, oasele
  • Stimuleaza circulatia sangvina
  • Relaxeaza muschii
  • Imbunatateste conditia fizica, abdomen plat, intareste fesele si picioarele

 

Vezi pret!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *