Ceas Smartwatch Vector Luna – Eleganta de ultima generatie


Ceasul Smartwatch Vector Luna, este un ceas inteligent si rafinat ce se incarca odata la 30 de zile, mentinundu-te conectat mai mult timp decat orice alt ceas. Designul este unul placut de culoare neagra, slefuit discret, iar inelul superior cu finisaje lucioase de inalta calitate. Ceasul Vector Luna este creat la cele mai inalte standarde, fiind durabil si oferind un confort placut in timp ce il porti. Datorita tehnologiei inteligente, va veti putea personaliza ceasul cum doriti, de la notificari, informatii sau actualizari, oricand si oriunde. Smartwatch-ul este compatibil cu sistemele de operare iOS 8.0+, Android 4.4+ sau Windows Phone 8.1+, conectandu-va prin Bluetooth 4.0. Carcasa ceasului este realizata din otel inoxidabil 316L de 44mm, finisata negru mat si o sticla minerala, fiind rezistent la apa pana la 50 metri/5 ATM.

Vezi pret!

 

Descriere Smartwatch Vector Luna

 

Elegant si stilat

Are un design minimalist, din otel inoxidabil vopsit in negru mat si slefuit discret, oferindu-i un aspect impresionant. Cu Smartwatch-ul Vector Luna, nu iti vei face griji in privinta bateriei, avand o autonomie incredibila de 30 de zile. Incarcarea ceasului se face foarte simplu, cu ajutorul cablului magnetic prin USB inclus in pachet.

 

Materiale si structura

Smartwatch-ul Vector Luna este realizat din materiale de inalta calitate, carcasa este din otel inoxidabil 316L de 40.5mm, iar sticla  minerala. Carcasa este finisata cu finisaj argintiu satinat, atent slefuita pentru a capata un mic strat de luciu. Ceasul este rezistent la apa pana la 5 ATM si o adancime de 50 de metri.

 

Vezi pret actualizat!

 

Personal

Notificarile sunt vizibile numai pentru dumneavoatra, ele sunt afisate numai cand rotiti ceasul in fata dvs. Ceasul va vibra in momentul cand veti primi o notificare, mesaj, e-mail sau veti fi apelat, si le veti putea respinge/accepta printr-o simpla miscare pe ecranul ceasului.

Aplicatii

Cu Smartwatch-ul Vector Luna va veti putea crea propriul design, sa schimbati fetele, sa adaugati, stergeti si sa reordonati aplicatiile prin intermediul aplicatiei mobile. Pe intreg parcursul zilei veti fi la curent cu e-mail-uri, SMS-uri sau aplicatii sociale. Veti fi la curent si cu starea vremii dar si activitatile sportive efectuate pe parcursul zilei. Toate notificarile aplicatilor vor aparea la incheietura mainii dvs, fiind compatibil cu ceasul Vector.

 

Vezi specificatii complete!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *