!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Fierbinte De Vânzare Halloween Funerară Mucegai Silicon Gheață Ciocolată Mucegai Tombstone Tort Fondant Mucegai Pentru Gheață Ciocolată

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Fierbinte De Vânzare Halloween Funerară Mucegai Silicon Gheață Ciocolată Mucegai Tombstone Tort Fondant Mucegai Pentru Gheață Ciocolată

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w9565

Etichete: reducere de bord, întuneric ciocolata cu lapte, matrite muguri, rășină piatra funerara de halloween, mucegai craniu, fairy mucegai, silicon mucegai pentru concret, borcan de mucegai, ciment mucegai silicon, mari silicon mucegai beton.

In stoc
21.08lei 35.17lei

Caracteristici:

1. Materiale Premium: Realizate din silicon durabil, aceste flexibile de gheață matrite poate fi ușor răsucite sau împins de jos pentru a elimina cuburi de gheata de la ei pentru ușor de decofrare.

2. Noutatea Forme: Aceste forme creează 6 cuburi mari de diferite forme, ceea ce le face ideale pentru modă veche, bourbon sau whisky amestecat.Și ele sunt perfecte pentru refrigerare ta pahar de cocktail!

3. Ușor de Curățat: mucegai este masina de spalat vase, frigider, congelator și cuptor cu microunde în condiții de siguranță.Și acesta este fabricat din 100% pure, de calitate profesională alimente grad silicon, care este fără BPA, PVC, și ftalat gratuit.(FDAand SGS standard).Alimente grad silicon(FDAand SGS standard).

4. Mai multe Scopuri: mucegai, de asemenea, poate fi folosit ca spuma de mucegai, zahăr mucegai, ciocolată, înghețată și așa mai departe.Și este mare pentru petreceri, baruri, restaurante, decor de Halloween, evenimente de vacanță și cadouri de vacanță.

5. O gamă largă de Aplicații: ideal pentru petreceri, vara, restaurante, de divertisment la domiciliu, vacanta de divertisment și cadouri de vacanță.

6. Rezistență la căldură: mucegai caracteristici de temperatură mare (temperatură scăzută) rezistență și rezistență la temperaturi ridicate poate ajunge la 250℃ (scăzută rezistență la frig poate ajunge la -40℃).

Caietul de sarcini:

Nume: Silicon Funerară Mucegai

Material: Silicon

Culoare: gri, albastru

Dimensiune: aproximativ 21.5*18*4cm/8.46*7.09*1.57 în

Greutate: aproximativ 235g

Lista De Ambalare:

1* Silicon Funerară Mucegai

  • Numărul De Model: Piatra Funerară Mucegai Silicon
  • Material: Silicon
  • Setați Tipul: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip de en-Gros: No

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!