!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

ERO Lamă de Ras Dispoziția Cazul Depozitării în Siguranță a Băncii Margine Dublă Lame de Ras de Siguranță Cutie de Tatuaj Lama Ac de Seringă Gunoi

Oferta
Pret redus
Noile colecții

ERO Lamă de Ras Dispoziția Cazul Depozitării în Siguranță a Băncii Margine Dublă Lame de Ras de Siguranță Cutie de Tatuaj Lama Ac de Seringă Gunoi

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 6 )
SKU
w91629

Etichete: lama de spargere, qshave, bey blade, copii de siguranță tabel, de unică folosință, aparate de ras refolosibile, lama de ras, de ras de siguranță, detașabil lama de ras, aparat de ras de siguranță de călătorie, acoperi zte.

In stoc
20.38lei 31.34lei

Deșeuri Lama Caseta De Reciclare/Lama Cutie De Depozitare/Folosit Lama De Reciclare

ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ DISPUNE DE FOLOSIT LAME

- Mai degrabă decât a aruncat expuse utilizate lame de la gunoi, de siguranță a le stoca într-un ERO Lama Banca de ușor, reciclabil dispoziție.

100-LAMA CAPACITATE

- Fiecare ERO Lama Banca se potrivește peste 100 de folosit lame de ras, și poate fi de așteptat să dureze mai mult de un an înainte de a fi nevoie să fie reciclate și înlocuit.

DESIGN UNIVERSAL

- La ERO Lama Banca se potriveste tuturor tipurilor de dublu-margine de lame de ras și alte frizer-clasa lame.

ÎNLOCUIREA GRATUITĂ

- Vă rugăm să confirmați dacă are probleme de calitate în termen de 48 de ore de la primirea pachetului.Dacă produsul are probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați.

  • Nume De Brand: HAWARDRAZOR
  • Tip De Element: Lama De Ras
  • Numărul De Model: Lama De Ras Caz
  • Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!