!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Japoneze Cutie De Pâine Bucatarie Retro Supradimensionate Fier De Copt Deserturi De Patiserie Pâine Preservat Cutie De Depozitare Accesorii De Uz Casnic

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Japoneze Cutie De Pâine Bucatarie Retro Supradimensionate Fier De Copt Deserturi De Patiserie Pâine Preservat Cutie De Depozitare Accesorii De Uz Casnic

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
w7988

Etichete: se coace pâine, cutie de lapte, bucătărie organ, bucătărie, lenjerie de stocare, bucătărie storag, cutie depozitare pâine, japonia, negru cutie pentru paine din bambus, vintage bucátárie elemente, ferrero rocher sta.

In stoc
27.68lei 43.97lei

1.Aceasta nu este numai frumos și generos, dar salvează, de asemenea, lucrările de curățare și mai mult protecția mediului. 2. Suprafața praf de tratament, cutie suprafața este lucioasă, ușor de utilizat.

3. Capacitate mare de stocare cutie, comod si practic, mai mult confort pentru copt și de a face bucătăria dumneavoastră și ordonat.

Fabricat de înaltă calitate, materiale de fier, care este non-toxic, inodor, și durabil în uz.

5. Măiestrie rafinat și elegant aspectul face un decor minunat pentru casa ta.Acesta poate servi, de asemenea, ca o cutie de depozitare pentru camera de zi, dormitor, birou și așa mai departe.

Dimensiune: 360x205x140cm

Material: fier

Culoare: Alb / Gri

Conținutul Pachetului:

1 x Cutie pentru Paine

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Stil: Modern
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)

2021-05-04 The box looks good and the quality is good. The capacity is large and can hold a lot of things. The customer service handles the problem professionally and promptly, like it, dont hesitate to like it!
5/ 5 stars
2021-05-08 The product is good, no blemishes and dents.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!