!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Jucarie pisica Electric de Pește 3D USB de Încărcare de Simulare Pește Interactiv Pisica Jucării pentru Pisici animale de Companie Jucărie pisica consumabile juguetes para gatos

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Jucarie pisica Electric de Pește 3D USB de Încărcare de Simulare Pește Interactiv Pisica Jucării pentru Pisici animale de Companie Jucărie pisica consumabile juguetes para gatos

Rating:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
w3164

Etichete: tricotate jucării pentru animale de companie, pisica de jucarie, jucarie pisica, pisica accesorii scool, foto chat, legăturile animale de companie, 3d autocolant de perete, cat racleta, ușa gato, jucarie pisica tunel.

In stoc
18.13lei 24.16lei

Caracteristici

1,Electric pește pisică jucărie: atunci Când pisica atinge jucărie, pește jucărie pisica se va muta automat și leagăn și de a face un sunet, atragerea de pisica ta pentru a juca și de a lovi cu piciorul, și nu trebuie să înlocuiți bateria.

2,Pește Realist Simulare: aspectul artificial pește foloseste tehnologia de imprimare 3D, care arata foarte realist, astfel încât pisoi ține labele lor și de a interacționa în timp real, reducând plictiseală și singurătate, atunci când merge afară.

3,Îmbunătățit design: peștele Nostru burta a fost schimbat într-un stil cu fermoar.Acesta poate fi ușor tras de cotitură pe comutator pentru a preveni pește de rupere în agitare.

4,de Înaltă calitate material: confectionat din bumbac si scurt de pluș, textura este moale și nu va afecta laba de pisica.Mare pentru a musca, mesteca și lovind, și de dormit.

Caietul de sarcini

Dimensiune: aproximativ 30cm/11.81 în

Material: Bumbac + Pluș

Funcția de actualizare: fermoar + senzor tactil

De încărcare: USB

Lista De Ambalare: Electric Pește*1

Transport

Am expediat acest articol, în termen de 15 de ore (exclude vacanțe și week-end) după ce plata este verificată prin www.viewnews.ro.

Vă rugăm să completați adresa de livrare și numărul de telefon corect, nu ne asumăm nici o responsabilitate dacă veți furniza informații greșite.

Suport

Dacă aveți orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul

Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv de la primirea dvs. de articole.

Sprijinul dumneavoastră ne va ajuta să construim mai multă încredere și de a continua să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri.

  • Material: PP Bumbac
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Tip: pisici
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: BABYBUDDY
  • Jucarii Tip: Soareci & Jucarii Animale

2021-04-24 It is very beautiful ,high quality ,great seller ,like the picture completely
5/ 5 stars
2021-07-06 Great!! It's perfect to keep my kitten entertained
5/ 5 stars
2021-05-09 It is very beautiful ,high quality ,great seller ,like the picture completely
5/ 5 stars
2021-04-23 the quality is excellent. thank you. and very very fast
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!