!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Anti Hemoroizi Masaj Scaun Perna Scaunului Hip Push-Up Yoga Ortopedice Confort Spuma Coccisul Perna Masina Birou Pernei Scaunului Acasă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Anti Hemoroizi Masaj Scaun Perna Scaunului Hip Push-Up Yoga Ortopedice Confort Spuma Coccisul Perna Masina Birou Pernei Scaunului Acasă

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w2519

Etichete: homedics portabil, scaun de masaj, perna latex, super scaun confortabil, pillow memory foam seat cushion, pernă rock, coccis perna, scaun cusion, genshin impact de pluș, generale scaun auto perna, perna.

In stoc
66.28lei 94.67lei

Nume: Pernei Scaunului

Potrivit pentru: Femei, Bărbați

Materialul: Fibre De Poliester+Spuma De Memorie

Culoare: Femei Rose Red/Femei De Cafea/Bărbați Negru/Barbati Navy

Dimensiuni: 44*41*7.5 cm

Caracteristici:

- Am conceput 2 covoare diferite pentru bărbați și femei.Dacă veți găsi stând incomod din cauza la hemoroizi sau coccisul durere atunci nu trebuie să sufere nici mai mult.

- Fabricat din fibre de Poliester și confort din spumă cu memorie.Acesta este durabil și nu se va aplatiza cu utilizarea prelungită.Nu va dezumfla ca gonflabile gogoasa perne.

- Promovează o poziție bună și sănătoasă în greutate de distribuție pentru ore de relaxare confortabilă.Mare pentru utilizare pe orice tip de scaun, scaun de masina, de avion, și scaun cu rotile.

- Ca o soluție eficientă pentru a usura durerea de a sta pe scaune dure.

- Este portabil și poate fi luat cu tine peste tot, și poate fi folosit pe orice tip de scaun cu ROTILE, SCAUN de BIROU, AVION, MASINA, etc..

- Fermoar de design, capacul poate fi îndepărtată ușor să se spele, pentru a ajunge în căutarea proaspăt și curat.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Șezut/Spate Perna

2021-05-21 Fast delivery, thank you.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!