!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

6 Inch 11 Tonuri Tasta C Pentru Oțel Limba Tambur Tamborine Mini Toba Set De Instrumente De Percuție Musicales Profesional Yoga Cadouri

Oferta
Pret redus
Noile colecții

6 Inch 11 Tonuri Tasta C Pentru Oțel Limba Tambur Tamborine Mini Toba Set De Instrumente De Percuție Musicales Profesional Yoga Cadouri

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w145739

Etichete: hofner caverna bass, flaut, mici limba tambur, instrument flaut, legăturile instrumente muzicale, ammoon chitara, tambur pentru vânzare, hulusi, Tambur, spuma izolate fonic.

In stoc
171.34lei 259.63lei

Pachetul Inclus (14pcs):

1 x 6 inch Oțel Limba Tambur

2 x bete de Tobe

1 x Tutorial (culoarea capacului este aleatorie)

6 x Deget Pătuțuri (3 dimensiuni)

1 x Scară Autocolant

1 x Tambur Sac

1 x Tambur stick Sta

1 x Pânză de Curățare(de Culoare Aleatorii)

Caracteristică:

1.Oțel toungue tamburul este fabricat din oțel-aliaj de titan și este precis tăiate de către meșteșugari profesionale.Sunetul de oțel limba tobe este melodios, și cerințele pentru materiale și dimensiuni sunt foarte mari.Mâna tambur cu precizie poate emite 11 note pentru a obține ideal eteric ton.Sunetul de nuanță instrument de cilindru este clar și limpede, care ajuta la ameliorarea anxietatii.Acesta este caracterizat de o gamă mai largă de sunete decât tobe de oțel cu 8 note, și poate juca mai multe melodii.

2.6-inch 11-notă yoga drum vine pre-reglate la C Standard-cheie.C-cheie și 11 note aliaj de oțel limba tambur au o gamă de sunet și poate fi jucat cu ciocane sau cu degetele.

3. Mâna tigăi din oțel tambur este utilizat pe scară largă în religie, Budismul, Confucianismul, relaxare, meditație yoga, spectacole de teatru, educație prenatală, fizică și mentală de vindecare, educație muzicală, și terapie de sunet.

4. Mare pentru cadouri.Acest lucru vă faceți griji liber drum folosește galvanizare și spray cu vopsea, care poate produce un film protector pe mâna tambur de vindecare tambur, care nu este ușor corodate și nu coaja de pe vopsea, mic și drăguț, și este cea mai bună alegere pentru cadouri.

5.Vine cu silabă autocolante și materiale didactice, indiferent de muzica nivelul sau nivelul de experiență, puteți învăța și de a folosi pentru a reda muzică frumoasă într-un timp scurt.Tambur de oțel face un sunet frumos indiferent de cine joacă.Meditație tambur de oțel limba este foarte ușor de a juca, într-adevăr nu trebuie să fie înclinații muzicale.

Caietul de sarcini:

Material: otel Carbon

Dimensiuni: 15.5*7.5*15.5 cm/6.1x2.95x2.71inch

greutate: aproximativ 598g

Culoare: Negru, Rosu, Violet, Verde, Auriu, Albastru Închis, Albastru, Alb

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  • Cerere: Meditație, Yoga, terapeuti muzica, spectacole, Activități Religioase
  • Stil: Multifuncțional All-in-one Tip
  • Ton: 11 tonuri Tasta C
  • Diametru: 10 inch
  • Tobe Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Drum Pad: 11
  • Nume De Brand: OUCEY
  • Tip: limba recipient din otel
  • Origine: NC(de Origine)
  • Toba Camera Material: Din Oțel Inoxidabil
  • dimensiune: Diameter
  • Aplicabile Oameni: Incepator / Profesionist

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!