!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

AURAREIKI Obsidian Negru Pandantiv Piatra Budist Amuletă de Protecție a Sănătății Colier Colier pentru Bărbați Bijuterii Femei C0020

Oferta
Pret redus
Noile colecții

AURAREIKI Obsidian Negru Pandantiv Piatra Budist Amuletă de Protecție a Sănătății Colier Colier pentru Bărbați Bijuterii Femei C0020

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w1360

Etichete: obsidian negru pandantiv colier femei, amuleta budist de aur, obsidian, pandantiv clar obsidian, pandantiv vintage obsidian, pandantiv onix, obsidian negru stone, crypto miner, phantom cuarț, amuleta budist.

In stoc
51.63lei 67.07lei

AURAREIKI Obsidian Negru Pandantiv Piatra Budist Amuletă de Protecție a Sănătății Colier Agat Colier pentru Bărbați Bijuterii pentru Femei

Dragul meu prieten:

Bine ati venit la magazinul nostru, vă rugăm să nu ezitați să alegeți,

1. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să plasați comanda imediat și avem suficiente bunuri.

2. Am promisiunea de a livra în termen de 3 zile.Ne va livra în termen de 24 de ore fără motive speciale.Dacă nu există nici o întârziere, va vom informa.

3. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoi speciale sau nu înțeleg.

4. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. bine după primirea mărfurilor.

Vom încerca să face să vă mulțumiți.

1) Picătură de transport maritim: Vom oferi picătură de transport maritim de serviciu,trimite la clien adresa lui fără

magazinul nostru de informare.Eficientă și în condiții de siguranță.

2) Costul de Transport maritim: Noi oferim toate tipurile de transport maritim methids, ca post air mail,Aramex,DHL

Fedex,EMS și așa mai departe,depinde de destinație și de suma comenzii.Dacă doriți să

specifica metoda de transport maritim.vă rugăm să plătească costul de transport maritim.

3) Promovarea: Pentru cantitate >200 de dolari,va primi gratuit, rapid de transport maritim,cum ar fi DHl,Fedex,EMS.

Ai putea primi comanda în termen de 3-7 zile.

Introducere și descriere:Obsidian: cea mai mare parte produse în America Centrală și America de Nord, este autoritatea națională de piatră din Mexic.Este o comună negru piatră prețioasă și vulcanică de cristal, de asemenea, cunoscut sub numele de Longjing și Shishengshi, de obicei, întuneric.Aparține un fel de roci magmatice, nu să cristale.Cristalele sunt cristale.Deși obsidian este compus în principal din SiO 2 (SiO 2), este formată în mod natural de siliciu.Amorfă și microcristalină coloidal SiO 2 nu este de sticlă.În zilele noastre obsidian este procesat în viața lui Buddha și devine patronul spiritual al oamenilor .

Notă specială: Obsidian produsele din magazinul nostru sunt procesate de naturale Obsidian materiale.Este inevitabil că există mai multe sau mai puține defecte.Produsele naturale nu sunt garantate a fi exact la fel.Chiar dacă acestea sunt prelucrate de același șablon, grosimea este ușor diferită.La urma urmei, acesta este manualul de măsurare și c-contur operațiune, dar nu poate garanta coerența generală, astfel încât acestea nu sunt de calitate.Dacă nu există nici o cerință absolută, fără cusur, vă rugăm pat cu grijă, pentru că acest lucru nu este de sticlă, nu poate fi complet fără cusur.

Dragă Prietene, dacă sunteți un Russion client, vă rugăm să ne lăsați numele tău complet după ce plasa comanda, veti primi coletul mai repede, va multumesc anticipat !

Plata

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Returnare Și Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.viewnews.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate .

  • Tip De Element: Pandantive
  • Funcția: Amuleta
  • Tip: Budist Obsidian Pandantiv
  • Material: Obsidian + sticla + agat + cupru
  • Metale De Tip: Cupru, obsidian
  • dimensiune: 55mm*35mm*7mm
  • Colier Material: Sticla + agat
  • Pandantive De Tip: SOLITAIRE
  • Șirag de mărgele de cupru cu diametrul de: 8mm
  • Stil: Religioase
  • Gen: Unisex
  • Forma\model: Rectangle
  • Numărul De Model: C0020
  • Nume De Brand: AURAREIKI
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Lungime Colier: 52cm
  • Compatibilitate: Nici unul
  • Tip Religios: Budismul

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!