!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

20Pc Lut Sculptura Instrumente de Polimer Stylus Set de scule Modelarea lutului Instrumente de Cauciuc, Perii Șterge Instrument pentru Sculptură Ceramică

Oferta
Pret redus
Noile colecții

20Pc Lut Sculptura Instrumente de Polimer Stylus Set de scule Modelarea lutului Instrumente de Cauciuc, Perii Șterge Instrument pentru Sculptură Ceramică

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w10810

Etichete: sculpta lut, sculptura de lut alb, lut negru sculptura, epoxidice sculpta lut, sculptura de lut ceasuri, instrument de sculptura ceramica lut, sculptura masca de argila, im sculptură figurine din lut, lut sculptura 4, sculptura de lut de sex feminin.

In stoc
40.09lei 74.25lei

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Din lemn, Lut Instrumente: 1buc ceramice ac de prindere, 3 buc cutite de plastic pentru a crea forme complexe, 1buc cutit debavurare pentru a elimina excesul de lut pe suprafata vasului.Aceste taxe pot întâlni diverse proiecte de artizanat are nevoie pentru diferite efecte creative.

Ceramica Burete: ceramică burete pentru a nu numai de a adăuga sau de a absorbi apă în timpul producției, dar, de asemenea, de la poloneză ceramică după ce a fost făcut.

Inaltime Material: acestea sunt realizate din materiale de calitate premium, mingea este confectionata din metal de calitate, maner din lemn este durabil și robust, greu să se aplece.Ușor de prindere, convenabil de a folosi.

Design unic: instrumente de utilizare Dual-proiectare încheiat.Dublu-a ajuns minge de design creativ vă va oferi mai mult confort atunci când se fac proiecte de artizanat sau de arta unghiilor.

Utilizare: Potrivit pentru lut sculptura, artizanat, sculptură, linii netede în lut, face flori de hârtie și alte proiecte de artizanat, gravare pe metal moale, de asemenea, potrivit pentru tort, fondant decorarea de flori, etc.

culoare: rosu + albastru + gri-albastru + argintiu + negru

Material: metal + burete

Conținutul Pachetului:

5 x 1.1 cm Perie de Silicon Pixuri

5 x 0.8 cm Perie de Silicon Pixuri

5 x 0.3 cm Perie de Silicon Pixuri

5 x mâner de Lemn mingea stylus

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!