Total Fit – Aparat de fitness pentru toate grupele de muschi


Total Fit este aparatul de fitness pe care trebuie sa-l ai neaparat la tine acasa.  Te antrenezi si depui efort pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Iti tonifiezi corpul si te mentii sanatos doar facand exercitii fizice la diferite zone de dificultate. Astfel vei obtine rezistenta fizica, cresterea masei musculare, cresterea consumului de calorii si imbunatatirea sistemului cardiovascular. Aparatul are la baza un piston hidraulic cu 12 trepte de rezistenta. Prin intermediul acestor trepte de rezistenta poti efectua un antrenament diversificat.  Aparatul este pliabil si usor de depozitat avand deimensiunile 170 x 50 x 53.5 cm si greutate de 15 kg.

Vezi pret!

 

Total Fit – Functii importante

 

Aparatului de fitness vine cu o serie de functii benefice pentru cresterea in masa musculara si eliminearea grasimilior din zona dorita. Pierderea in greutate nu va mai fi o problema prin folosirea acestui aparat. Trebuie doar sa efectuezi exercitii fizice diversificate si sa ai o alimentatie cu un consum redus de calorii. Scapi de grasimile nedorite de pe corpul dumneavoastra si poti sine evidenta caloriilor arse. Poti efectua un numar nelimitat de exercitii. Cu numai 10 minute de antrenament zilnic lucrezi toate grupele de muschi.  Iti imbunatatesti aspectul fizic lucrand toate zonele musculare.

Aparatul de fitness Total Fit are 12 setari de rezistenta si 5 unghiuri de inclinare. Acestea impreuna ofera 60 de combinatii unice de nivele de rezistenta pentru un antrenament intensiv. In acest caz posibilitatile exercitiilor fizice cresc fiind nenumarate. Pune corpul la treaba si lucreaza toate grupele de muschi de la bicepsi, antebrate, piept, umeri, abdomen, picioare si lista continua. Este foarte important sa ai un regim alimentar cu un continut redus de calorii pentru a facilita pierderea in greutate.

 

In componenta aparatului se regaseste monitorul digital ce iti permite sa tii o evidenta si sa inregistrezi numarul de exercitii efectuate, caloriile arse, perioada si numarul de exercitii realizate pe minut. Aparatul de fitness Toatal Fit exceleaza si la partea estetica venind cu un design inovativ si un nivel maxim de confort in utilizare.  In constructia sa au fost folosite cele mai bune si rezistente materiale. Aparatul de fitness Total Fit este destinat tuturor categoriilor de varsta.

 

Vezi specificatii complete!

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *