Televizor Tesla 32S306BH – Un nou concept, o noua inovatie!


Renumitul brand Tesla au lansat de curand si la noi in tara o gama de televizoare de foarte buna calitate, unul dintr-e acestea fiind Tesla 32S306BH. Iti doresti un televizor unicat, elegant si de calitate ridicata, Tesla este alegerea perfecta. Raportul calitate pret este foarte bun, produsul fiind destinat tuturor categoriilor de buget.

Televizorul este disponibil la uramtoarele dimensiuni ale ecranului: 60, 81, 101, 109, 124 cm Full HD respectiv 124 cm UHD.  Punctul forte si cea mai noua tehnologie adusa de Tesla este Direct Led. Aceasta tehnologie foloseste o matrice de Led-uri pozitionate pe toata suprafata ecranului. Spre deosebire de televiozoarele clasice cu LED ce inconjoara ecranul (Edge LED). Asadar, ecranele cu tehnologia Direct LED ofera imagini deosebit de clare (negru ramane negru).

 

Vezi pret actualizat!

Tesla 32S306BH – Descriere

Televizorul Tesla face parte din seria 3 cu ecran A+ fiind echipat sa receptioneze semnal digital si satelit. In ce priveste calitatea imagimii, tehnologia Ultra Clean View filtreaza si reduce zgomotul de imagine. Un aspect important de care iti vei da seama imediat ce ai intrat in posesia acestui televizor este contrastul si culorile vii de o calitate superioara, asemeni televizoarelor de lux. Insa, ce nu se poate observa este calitatea acranului A+, imbunatatind calitatea de redare a imaginii si elimina aparitia pixelilor defecti.

Ecranul televizorului este de tehnologie TFT LCD sau mai bine pricizat cu LED-uri bazate pe tehnologia diodelor emitatoare de lumina. Astfel, un mare plus al acestui televizor Tesla este consumul energetic. Datorita tehnologiei cu LED-uri a ecranului consumul de energie este mult mai redus in comparatie cu sistemul de iluminat al ecranelor clasice de tip CCFL (catod rece fluorescent). Pentru redarea imaginilor la standardul de calitate cat mai ridicat, Tesla 32S306BH are incorporata tehnologia HD Ready. Diagonala ecranului este de 101 cm cu rezolutie Full HD (1920×1080). Unghiul de vizionare este foarte bun fiind de 178°/178°.

Sunetul insa nu depaseste asteptarile noastre, avand putere de 2x6W RMS. Dar este suficient pentru cei ce nu sunt pretentiosi in aceasta privinta. La partea de conectivitate televizorul are 2 intrari HDMI, USB, CI, RF, LNB, SCART, casti si Digital Audio Output SPDIF. Televizorul este compatibil VESA 200×200. Dimensiunile acestuia cu stand sunt 908x558x212 mm si fara stand 908x522x88 mm. Greutatea este de 8kg.  In ce priveste consumul energetic, datorita tehnologiei Direct LED televizorul are un consum redus de doar 59W. Unul din singurele minusuri al acestui televizor ar fi lipsa tehnologiei SMART. Cei ce nu folosesc aceasta tehnologie, pot opta pentru un astfel de televizor Tesla.

 

Vezi televizoare Tesla disponibile!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *