Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R


Prepara cele mai gustoase si hranitoare sucuri din fructe si legume cu stocatorul de fructe Star-Light SJB-150R, care iti va asigura o cantitate mare de suc datorita sistemului cu melc. In urma procesului de stoarce cu melc, fiecare picatura va fi extrasa din fructele si legumele dumneavoastra, astfel nu veti pierde nici o picatura din sucul energizat, revigorant si plin de vitamine. Storcatorul genereaza o putere de 150 W, fiind suficienta sa stoarca chiar si cele mai tari fructe sau legume. Capacitatea lui  SJB-150R este de 0,8 l pentru recipientul de pulpa si 1 l pentru recipientul de suc. Toate accesorile stocatorului sunt usor de demontat si pot fi curatate cu usurinta la masina de spalat vase. Datorita design-ului placut de culoare rosie, iti va atrage atentie asupra lui, tinandu-l tot timpul ocupat. SJB-150R este dotat si cu un sistem cu ventuze, anti-alunecare, impiedicandu-l sa alunece dupa blatul mesei.

 

Vezi pret!

Descriere Star-Light SJB-150R

 

 Incepe dimineata cu un zambet

Cu ajutorul storcatorului Star-Light SJB-150R vei putea avea un stil de viata sanatos, energizandu-te in fiecare dimineata cu un suc prospat si plin de nutrienti. Toate sucurile produse vor fi savurate cu placere, fara a avea conservanti, aditivi sau coloranti. Atat cei mici, cat si tu, te vei bucura de cele mai gustoase sucuri, adoptand astfel un stil de viata sanatos. Cu fiecare portie de vitamine si antioxidanti preparata, vei ajuta la detoxifierea organismului si regenerarea tesuturilor.

Inovatia storcatorului Star-Light Slow Juicer SJB-150R

Storcatorul utilizeaza o tehonologie de stoarcere lenta (55RPM), permitandu-i astfel sa stoarca pana la ultima picarura din fructe si legume.  Spre deosebire de storcatoarele vechi, acesta extrage mai multa pulpa in suc. Astfel vei obtine mai mult suc bogat in vitamine si nutrienti si fara a pierde din  suc, in pulpa reziduala.

Vezi pret actualizat!

Sistem anti-picurare

Star-Light SJB-150R este dotat cu un sistem anti-picurare, care va preveni stropirea si chiar pierderea unor mici cantitati de suc.

Functia reverse

In cazul in care aparatul se blocheaza cu un fruc sau o leguma mai tare, puteti roti melcul in sens invers.

Economiseste timp

De acum vei economisi timp pretios datorita palniei de alimentare suficient de mare, incat sa introduceti fructele si legume intregi sau feliate in bucati mari. Pentru o curatare usora se poate introduce apa curata in timp ce functioneaza, curatandu-se singur.

 

Vezi specificatii complete!

 

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *