Casti audio sport Wireless In-ear Sony MDRXB50BSB


Bucurati-va de un sunet puternic si impresionant, indiferent ca sunteti acasa, la sala sau pe strada, cu castile audio sport wireless In-ear Sony MDRXB50BSB. Castile dispun de tehnologia Extra Bass, astfel sunetul va fi unul profund si fara distorsiuni, Indiferent de modul de activitate, Sony MDRXB50BSB este partenerul ideal, fiind durabile si cu un design anti-stropire (IPX4), nu iti vei face griji impotriva unei ploi usoare. Datorita conectivitatii prin Bluetooth, veti avea libertate deplina in exercitiile exigente si rutine de antrenament. Cu o singura incarcare, veti putea asculta pana la 8,5 ore,i, muzica dvs favorita fara intreruperi. Puteti efectua apeluri fara a va opri din rutina dvs sau antrenamente, cu ajutorul modulului  hands-free.

Vezi pret!

Descriere Sony MDRXB50BSB

 

Duceti performanta la nivelul urmator

Cu ajutorul muzicii, va puteti concentra mai bine asupra antrenamentelor dumneavoastra. Indiferent de sportul practicat, Tehnologia  EXTRA BASS™ va va impinge de la spate, sustinandu-va in rutina de zi cu zi. Datorita conectiviitati prin Bluetooth, vei avea libertatea la miscare, fara a te incurca in cabluri. Cu designul rezisten la stropire (IPX4), nici macar ploaia nu iti va sta in calea placerilor tale de a practica sport.

 

 Ascultati ritmul, simtiti puterea

Fie ca sunteti la sala de forta sau in aer liber, sunetul cu EXTRA BASS va va motiva si sutine. Tehnologia optimizeaza frecventele joase, redandu-va muzica cu un impact mai puternic de o claritate impresionanta.

 

Vezi pret actualizat!

 

Nu va vor insela asteptarile

Sony MDRXB50BSB au un design placut, fiind robuste, durabile si rezistente impotriva stropirii (IPX4), le veti putea folosi chiar si pe vreme ploioasa. Castile au o autonomie de pana la 8,5 ore, pentru un antrenament plin de energie, revigorant datorita sunetului clar si profund.

Ascultati oriunde, faceti orice

Cu Sony MDRXB50BSB veti avea libertatea de a asculta muzica preferata, datorita conectivitatii Bluetooth care va permite sa va miscati liber. Suporturile tip arc ergonomice va vor ajuta sa fixati ferm castile, iar aceastea vor sta fixe pe toata perioada antrenamentului.

 

Alegeti-va culoarea

Castile Sony MDRXB50BSB sunt disponibile in trei variante de culori: negru, rosu si albastru, pentru stiluri diferite.


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *