Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B – Aspirare puternica pe orice suprafata!


Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B mentine curatenia in toata casa oricand ai nevoie. Toata murdaria depusa pe podea, parul de animale, praful si alte reziduri pot fi aspirate cu usurinta. Aspiratorul fara sac nu aduna praf in recipientul de colectare cum se intampla la aspiratoare cu sac. Acest aspect fiind foarte important in alegerea unui aspirator eficient, puternic si de calitate. Aspiratorul Samsung are o carcasa robusta, rezistenta, rotile sunt de dimensiune mare sa poata trece cu usurinta peste orice obstacol. Datorita sistemului Cyclone Force System™ de la Samsung, aspirarea in forma de vartej  de la interiorul aspiratorului atrage fara probleme orice particula de murdarie sau praf.

Vezi pret!

Specificatii

 

Aspiratorul Samsung VCC44E0S3B are un recipient de colectare al rezidurilor de 2 l. Este foare usor de golit atunci cand s-a umplut cu praf. Recipientul se indeparteaza de la aspirator, desfaceti capacul si se arunca murdaria aspirata la gunoi. Cu o putere de 1500 W si 340 W putere de aspirare, nici cea mai incapatanata particula de murdarie sau praf nu poate sa scape neaspirata. Aspirarea in camere cu suprafete mari este acum posibila datorita caplului de alimentare de 6 m, putand acoperi o suprafata de 9 m.

Acest aspirator asigura un confort sporit de aspirare datorita controlerului de pe maner. Prin intermediul acestuia poti porni aspiratorul si poti regla puterea de aspirare, toate acesta de pe maner. De asemnei este prevazut cu telescop metalic ajustabil fiind mai rezistent decat cele din plastic. Dimensiunile aspiratorului Samsung VCC44E0S3B sunt de 39.8 x 23.3 x 27.2 cm. Iar ca si greutate are 4.6 kg, fiind usor de manevrat ori de cate ori este nevoie. Eficienta energetica este de clasa E, asta in functie de tipul si suprafata ce urmeaza a fi aspirata. Asadar, eficienta la curatarea covoarelor este de clasa C, pentru suprafete dure este tot clasa C si la emisiile de praf avem clasa E. Zgomotul produs in timpul functionarii este de 82 dB. Recomandam acest produs deoarece iti asigura o viata sanatoasa cu mai putina murdarie si praf in casa. Raportul calitate pret este foarte bun!

Vezi pret actualizat!

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *