Ochelari realitate virtuala Samsung Gear VR R323


Teleporteaza-te intr-o noua dimensiune cu ajutorul ochelarilor cu realiatate virtuala de la Samsung Gear VR R323. De acum imaginile, video-urile si jocurile devin mai apropiate de realitate, traind acele momente. Tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la smartphone-ul tau prin portul USB Type-C sau microUSB si sa te lasi purtat de val. Pentru a putea fi mai aproape de realitatea virtuala cei de la Samsung au dotat ochelarii cu senzori de accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, touchpad, buton de control al volumului si buton de focalizare manuala.  Ochelarii au un unghi de vizualizare de 101°, lentile cu diametru de 42 mm, iar distanta pupilara se poate regla intre 55 si 71 mm. Samsung Gear VR R323 este compatibil cu telefoanele : Galaxy Note 7, Note 5, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S6 Edge+.

Vezi pret!

Descriere Samsung Gear VR R323

Ia aventurile cu tine

Samsung Gear VR R323 transforma smartphon-ul tau intr-o masina virtuala completa fara fir. Datorita ecranului Super AMOLED si procesorului puternic al telefonului de a creea cadre si miscari vii realistice, te vei simti ca si cum ai fost aruncat in centrul actiunii.

Tehnologie Oculus

Cu tehnologia de la Oculus, lider in realitatea virtula pe piata, poti explora mediul, viziona video-uri si juca jocuri ca si cum ai fi personajul principal. Gear VR oferea cea mai buna experienta in materie de realitatea virtuala a oricarui dispozitiv mobil.

 

Realitatea mai aproape de tine

Exploreaza spatiul si adancurile marii, sau bucurate de locurile din fata de la un concert pe ecranul tau. Interactioneaza si impartaseste aventurile tale si cu restul de utilizatori Gear VR din intreaga lume.

Vezi pret actualizat!

Jocuri

Jocurile devin mult mai interesant si realiste cu Gear VR. Senzatile vor fi mult mai intense pasind in actiunea jocurilor preferate, cum ar fi Minecraft si Eva. In plus in fiecare zi apar noi aplicati si jocuri incitante.

Divertisment nelimitat

Aventuri 360°, vizitezi orase, mergi la concerte si stai langa celebritati, totul este posibil cu Gear VR.

Proprile tale filmari 360°

Cu ajutorul aparatului foto 360 Samsung Gear va puteti realiza proprile fotografii si videoclipuri 360 °. Dupa care puteti sa le distribuiti pe site-urile de socializare si retrai acele momente prin intermediul dispozitivului dvs. Gear VR.

 

 

Informatii:

Compatibilitate: Galaxy Note 7, Note 5, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S6 Edge+;
Facilitati: Touchpad, buton Back , buton Home, buton Volum;
Conectivitate: USB Type-C & Micro USB;
Dimensiuni (L x A x I cm): 20.78 x 12.25 x 9.86
Greutate (kg): 0.345 (0.312 fara carcasa frontala);
Alte specificatii: Senzori: Giroscop, Accelerometru, Proximitate / Diametru lentile: 42mm / Distanta Interpupilara: 62mm.

Vezi specificatii complete!

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *