Cuptor cu microunde Samsung GE83X – Design modern cu sticla neagra


Cuptorul cu microunde Samsung GE83X are un design placut si elegant, datorita finisajului si oglinzi negre ce va adauga un plus de finete in bucataria ta. Interiorul cuptorului este din Email ceramic, material ce previne raspandirea bacterilor, este foarte rezistent si se curata usor. Cuptorul iti va asigura intodeauna o incalzire uniforma a alimentelor si a bauturiilor datorita sistemului tripulu de distribuire a microundelor. Samsung GE83X are o capacitatea de max 23l pentru prepararea aliemntelor dumneavoastra, fie prin intermediul microundelor cu o putere de 800 de W sau Gril dezvoltand 1200 de W. Panoul de comanda este unul digital, cu un afisaj tip LED in care veti putea urmari timpul de preparare, cat si ora. Functiile principale ale lui GE83X sunt, dezghetarea, reincalzirea, ceas, timer, selectarea nivelului de putere si protectie copii.  Dimensiunile de gabarit sunt relativ mici de numai 489 x 354 x 275 mm, cantarind numai 13 Kg.

Vezi pret!

 

Descriere  Samsung GE83X

 

Economie de energie

Datorita functiei Eco Mode, vei reusi sa economisesti pana la 40% cand cuptorul nu este folosit si sta in standby.  Cu o simpla apasare a unui buton, va intra in modul eco, economisind astfel bani.

Distribuire inovatoare

Samsung GE83X are un sistem triplu de distribuire a caldurii, ce asigura o incalzire uniforma a alimentelor. Fie ca vei incalzi pizza, lapte sau alte preparate, acestea vor fi incalzite uniform fara a pierde din nutrienti. Multumita celor trei puncte de distribuire, alimentele dumnezvostra vor fi preparate si incalzite in deplina siguranta.

Design elegant cu oglindă neagra

Veti reusi sa surprindeti si sa fiti surprinsi de designul placut si deosebit al cuptorului cu microunde GE83X.  Atat finisajul de culoare Dark Silver Absolute Black, cat si oglinda neagra se contopesc armonios, redandu-ti o stare placuta atat din punct de vedere vizual, cat si tactil. Afisajul este unul tactil, cu taste imprimate pentru o utilizare cat mai usora si simpla.

 

 

Interior ceramic

Interiorul cuptorului Samsung GE83X este din Email ceramic, fiind mult mai rezistent impotriva raspandirii bacteriilor. EL a primit aprobare din partea Institutului Hohenstein din Germania, ca fiind cel mai igienic si rezistent material impotriva bacteriilor si zgarieturiilor fata de un cuptor clasic.

 

 

 

 

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *