Rowenta Compact Power 3A RO3786 – Un aspirator puternic si economic!


Alege aspiratorul fara sac de la Rowenta Compact Power 3A RO3786 ce are un design imbietor si ofera performata 3A gospodariei dvs. Ai cele mai bune rezultate la toate tipurile de aspirare cu un consum minim de energie electrica. Tipul de aspirare pe care il poate realiza apiratorul este uscata putand aspira multi-siuprafete. Cu tehnologia Sistem Cyclone aspiratorul are o putere de 750W si o capacitate de colectare de 1.5 litri. Nivelul de zgomot produs in timpul operatiei de aspirare este de 79 dB. Pentru aspirarea eficienta a tuturor suprafetelor din casa dvs. aspiratorul este dotat cu o serie de accesorii importante: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru tapiterie, accesoriu pentru blana de animale si perie speciala. 

Vezi pret!

Descriere


  Performanta 3A

Aspiratorul Rowenta Compact Power 3A RO3786 are o putere de aspirare foarte mare si un consum energetic foarte scazut. Performanta 3A este reprezentata de eficienta energetica – clasa A, curatarea suprafetelor dure – clasa A si emisii de praf – clasa A.

 Performanta de curatare

Curatarea suprafetelor dure va fi mai usor de realizat datorita periei puternice de aspirare cu care este dotat aspiratorul. Cureti eficient si sigur suprafetele dure din gospodaria dvs. cu un consum energetic redus.

 Filtrare praf

Separarea aerului de praf se fece prin intermediul sistemului monociclonic Compact Power ciclonic. In plus sistemul are 2 nivele de filtrare si separare a aerului de praf, un filtru de spuma pozitionat in partea din fata a motorului si un filtru ce capteaza chiar si cele mai mici particule de praf. Cu aspiratorul Rowenta Compact Power 3A RO3786 vei avea un aer curat deoarece 99,98% din praful aspirat este filtrat.

 

 Ergonomic

Aspiratorul este foarte usor de manevrat si depozitat. Dupa folosire poti foarte bine sa-l depozitezi oriunde doresti datorita dimensiunilor sale compacte. Sertarasul de depozitare a murdariei in timpul aspirari este de 1,5 litri. In timpul aspirarii poti acoperi o suprafata mare din incaparea dvs. deoare furtunul de aspirare are o lungime de 8,8 m.

 

 Motor cu consum scazut de energie

Rowenta Compact Power 3A RO3786 are un motor puternic si un consum redus de energie. Motorul sau fiind de 750W automat consumul de energie va fi redus la jumatate fata de aspiratoarele clasice. Totodata puterea motorului ramane similara modelelor mai vechi de 2000W.

 

 

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *