Philips SmartPro Active FC8810/01 – Robot cu functie de aspirare Smart


Design-ul, tehnologia avansata si functiile inteligente ale robotului aspirator Philips SmartPro Active FC8810/01 sunt menite sa ne incante viata de zi cu zi. Aspectul sau futurist vine cu un diametru de 33 cm. si o inaltime de 8 cm, suficient sa patrunda in locurile greu accesibile. Cu o greutate de 1.93kg robotul de aspirat poate are o capacitate de colectare de 0.4 litri. Produsul este capabil sa aspire pe diferite tipuri de suprafete precum parchet, dusumea, gresie si mocheta fara prea mult zgomot.

Aspirarera pe care o efectueaza produsul este uscata, suficient pentru a scapa de praful si murdaria din camera care se imprastie necontenit. O singura alimentare a acumulatorului reprezinta o autonomie de aproximativ 90 de minute. Functia Smart cu care este dotat aspiratorul il face foarte fiabil cand vine vorba de noi comenzi prin intermediul diferitelor device-uri. Atunci cand vii acasa si robotul este in repaus nefiind in raza ta de vizualizare, poti sa-l localizezi cu o bataie din palme si el iti va raspunde imediat cu un semnal sonor.

 

 

 

 Vezi pret!

 

Specificatii Philips SmartPro Active FC8810/01

 

 Sistem de curatare in 3 etape

Cele doua perii lungi rotative aflate la baza robotului redirectioneaza murdaria si praful spre raza de colectare a acestuia. Astfel dispozitivul de curatare aduna praful si murdaria prin intermediul motorului puternic. In cele din urma dispozitivul de stergere cu atasare rapida aflat dupa gura de aspirare, colecteaza si cele mai mici particule de praf de pe parchet sau gresie.

.

Functia de programare

Esti ocupat/a si nu ai timp sa aspiri incaperea? Aspiratorul Philips SmartPro Active FC8810/01 detine functia ingenioasa de programare saptamanala. Ai posibilitatea de a programa urmatoarea sesiune de aspirare chiar cu o saptamana inainte, se pot seta ore diferite pentru fiecare zi. Astfel, acest robot are acpacitatea de a se activa singur, chiar daca tu nu esti acasa.

 Sistem de detectare inteligent

Aspitororul robot vine cu o serie de componente inovative ce-i asigura abilitatea de a curata singur. Sistemul de detectare inteligenta cu ajutorul unor cipuri, 22 de senzori, acelerometru si giroscopul sunt dispozitivele ce rezolva problema curateniei. Aceste echipamente performanete din interiorul robotului ofera capacitatea de a cunoaste mediul in care se afla acesta. El mai poate stabili singur traiectoria optima de aspirare in in functie de obstacolele ce-i stau in cale fara a ramane blocat.

 Senzori cu infrarosu

Cel mai important aspect al robotului Philips SmartPro Active FC8810/01 este dotarea cu ce-i 6 senzori cu infrarosu. Acesti senzori pot repera si evita obstacolele care pot sa apara in raza sa de actiune. Peretii, cablurile, lampile si treptele scarilor sunt o mica parte din obstacolele ce le poate evita.

 

 Revenire automata la statia de baza

Aspiratorul are capacitatea de a se intoarce singur la statia de incarcate, atunci cand bateria acestuia este aproape epuizata. Ecesta poate detecta locul unde se afla statia de andocare si sa se conecteze la sursa de energie a acesteia.

 Baterie puternica Li-ion

Cu autonomia de 120 minute, bateria li-ion este destul de puternica si rezistenta, are durata lunga de viata si timpul de incarcare este scurt. In acest caz aspiratorul poate sa faca fata chiar si suprafetelor foarte mari fara incarcarea frecventa a bateriei acestuia.

 

Vezi pret actualizat!

 

Prezentare video Philips SmartPro Active


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *