Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9323/09 – Aspirare puternica pe orice tip de suprafata!


Aspiratorul fara sac de la Philips PowerPro Compact FC9323/09 este conceput special pentru a oferi un aer curat si sanatos familiei dumneavoastra. Produsul are 750 W putere de aspirare, fiind incadrat in noile directive si norme Europene. Aspiratorul este la fel de puternic ca unul conventional dar la un consum energetic mult mai redus. Constructia sa este robusta si vine cu un design placut si usir de manevrat datorita rotilor de mari dimensiuni.

Aspirarea uscata pe care o efectueaza produsul este realizata cu ajutorul telescopului metalic si capului de aspirare inovativ. Capacitatea de colectare de 1.5 l  si este asigurata de compartimentul colector. Lungimea cablului de alimentatre la sursa de energie electrica este de 5 m si raza pe care se poate aspira este de 8 m. Zgomotul produs in timpul procesului de aspirare este de 79 dB.

Vezi pret!

Descriere Philips PowerPro Compact FC9323/09:

 

 Tehnologia PowerCyclone 4

Aceasta tehnologie iti asigura rezultate deosebite prin modul sau de actionare, separand praful de aer dintr-o singura miscare prin intermediul a doi pasi, acestia sunt:

  1. Aerul intra instantaneu in PowerCyclone prin orificiul special de admisie al aerului;
  2. Orificiul curbat prin care trece aerul accelereaza aerul in sus spre zona ciclonului pentru a separa praful de aer.

 

 Compartiment pentru praf

Aspiratorul este prevazut cu un compartiment pentru praf accesibil si usor de golit. Recipientul pentru praf este creat special pentru a putea elimina in siguranta praful, eliminand riscul aparitiei unui nor de praf. Datorita formei si suprafetei netede al compartimentului, praful este colectat si depozitat intr-o singura zona din recipient pentru o alucare si o golire uniforma in cosul de gunoi.

 

 

 Maner ergonomic foarte lung

Constructia lunga a manerului il face foarte util atunci cand ai zone foarte greu accesibile de aspirat. Poti foarte simplu sa aspiri in zonele stramte de langa mobilier actionand manerul de 50 cm cu care este dotat aspiratorul Philips PowerPro Compact FC9323/09.

 

 

 

 Sistem de filtrare a aerului EPA10

Sistemele de filtrare a aerului EPA 10 si AirSeal captureaza cele mia fine particule de praf fara ca acestea sa fie eliminate inapoi in atmosfera. Cu ajutorul acesui sistem vei avea un mediu curat si sanatos.

 

 

 

 Cap de aspirare 3-in-1 TriActive+

Capul de aspirare TriActive+ al aspiratorului Philips PowerPro Compact FC9323/09 iti sta la indemana cu 3 actiuni de curatare:

  1. Covorul este curatat rapid si eficient datorita placutelor duzei de aspirare, creat special pentru o indepartare eficienta a prafului;
  2. Bucatile mari de murdarie sunt aspirate cu usurinta si fara probleme datorita orificiului mare din fata capului de aspirare;
  3. Praful si mizeria de langa perete sau mobilier este indepartat eficient si usor de cele 3 perii laterale cu care este prevazut capul de aspirare.

 

Vezi pret actualizat!

 

Clasa de eficienta energetica B


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *