MOGA Hero Power – consola pentru smartphone, tableta sau smartTV


Jocurile vor deveni mult mai interactive cu Consola Bluetooth Moga Hero Power, conectandu-te prin bluetooth sau usb la smartphonul, tableta sau Smart TV-ul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faci este sa descarcati aplicatia Moga Pivot de pe Google Play, si sa imperecheati dispozitivele intre ele. In plus, in timp ce te relaxezi jucand cele mai interesante jocuri, bateria telefonului tau, nu se va mai descarca. Consola Moga Hero Power dispune de tehnologia MOGA Boost Technology, cu un acumulator intern de 1800 mAh ce iti va incarca smartphonul in timp ce te joci. Datorita controalelor de pe joystick, vei viziona jocurile fara a pierde parti din ecran datorate controalelor. In plus Moga Hero Power blocheaza telefonul in timp ce te joci, apelurile si notificarile sunt oprite, relaxandu-te fara a fi intrerupt.

Vezi pret!

Descriere Consola Moga Hero Power

 

MOGA Boost încarca telefonul in timp ce te joci

 

De acum jocurile pot fi duse la un alt nivel, fara a sta ingrijorati ca ne vom consuma bateria in timp ce ne jucam. Datoriata tehnolgiei MOGA Boost Technology, consola are o baterie integrata de 1800 mAh ce ne va incarca telefonul in timpul utilizarii. MOGA EROU POWER face gaming-ul mobil de neegalat, pastrand bateria incarcata.

 

 

Jocuri mai interesante alaturi de consola pentru gaming

 

Simte placerea jocuriilor alaturi de consola Hero Power, cu un adevarat set de controale. Este dotata cu controale L1/R1 si L2/R2, un D-Pad, joystick-uri analogice, ca un controler pentru PSP. Astfel controlerul a fost creat sa te poti juca oriunde vrei, fiind usor de transportat.

 

Vezi pret actualizat!

 

Slim, design portabil

 

Moga Hero Power este o consola portabila pentru jocuri slim, usor de transportat in buzunarul de la geaca sau rucsac. Este perfecta pentru pauze de lucru, deplasari cu trenul sau cand iti savurezi cafeaua.

 

 

 

Tehnologia S.M.R.T. Lock™ scurizeaza telefonl dumneavoastra

 

Datorita tehnologiei S.M.R.T. Lock te poti bucura de jocuri in liniste, blocand aplicatiile si apelurile. Astfel, nimeni nu va mai reusi sa iti strice cheful, bucurandu-te de cele mai fascinante jocuri.

 

 

Vezi specificatii complete!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *