Masina de spalat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3


LG 6 MOTION F1296NDA3 este o masina de spalat foarte eficienta si performanta, motorul este unul Direct Drive fara curea, spalarile vor fi mai line, fara vibrati si zgomot, avand o garantie extinsa de 10 ani. Capaciatea masinii de spalata este 6 Kg, cu o viteza de centrifugare de 1200 de rpm, vei scoate hainele aproape uscate. Iar datorita clasei de energie A+++, consumul de energie este unul mic, de 150 kWh/An.

Vezi pret!

Descriere LG 6 MOTION F1296NDA3

 LG Direct Drive

Motorul Inverter Direct Drive de la LG este atasat direct de cuva masinii, imbunatatind eficienta in spalare. Nemaifiind nevoie de o curea, zgomotele, vibratile si balansul cauzat de aceasta vor disparea. Datorita motorului aplicat direct pe tambur nu vor mai exista pierderi de energie, imbunatatind performantele de spalare.

 

 

 

 

 

6 Motion: Rotire

Spalarea rufelor printr-o miscare circulara este recomandata rufelor albe de zi cu zi, spaland rufele intr-un mod obijnuit si sigur.

6 Motion: Urcare – Coborare

Datorita miscarii Urcare-Coborare, vei preveni sifonarea hainelor tale fata de un ciclu normal de rotire in care hainele raman lipite de cuva pe intreg parcursul.

6 Motion: Amestecare

Detergentul se pune in parte de jos a cuvei, sporind dizolvare detergentului care indeparteaza petele foarte usor, datorita miscari rapide de rotatie a programului.

 

Vezi pret actualizat!

 

6 Motion: Leganare

De acum poti preveni deteriorarea hainelor sensibile, protejand hainele printr-o miscare usoara de leganare.

6 Motion: Filtrare

Hainele sunt umezite uniform in cuva cu o viteza de 108 rpm.

 

6 Motion: Rostogolire

Rastogolirea rufelor se produce sub nivelul apei, astfel zgomotele produse de caderea rufelor sunt anulate.

 

Smart Diagnosis

Serviciu Smart Diagnosis de la LG este o modalitate rapida si sigura de diagnosticare si rezolvare a problemelor. Apelati linia telefonica dedicata clientiilor LG si apropiati telefonul de masina de spalat, langa ecranul LCD. Telefonul inregistreaza datele si le transmite catre un computer care diagnosticheaza problemele masinii in cateva secunde si iti ofera o solutie imediata.

Vezi specificatii complete!

Specificatii:

Tip produs: Masina de spalat cu incarcare frontala
Capacitate de spalare (kg): 6
Tip afisaj: LED
Viteza de centrifugare (rpm): 1200
Capacitate de incarcare (kg): 6
Clasa de eficienta energetica: A+++
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 60 x 44
Programe: Rapid 30 min, Clatire + Stoarcere, Bumbac Eco, Baby care, Skin care, Program intensiv de 60 grade, Program bumbac, Program sintetice, Program delicate, Program Mix, Program Sport
FUNCTII SI SIGURANTA: Detectare automata a cantitatii, 6 Motion, Motor Direct Drive, Smart Diagnosis, Functie consum zero in Stand-by, Sistem de spalare inteligenta, Sistem de echilibrare a incarcaturii

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *