Laptop Gaming Lenovo IdeaPad 700-15ISK – Intel® Core™ i5 6300HQ pana la 3.2GHz


Lenovo IdeaPad 700-15ISK este un leptop elegant cu un design Skylake, destinat jocurilor dar si programelor ce necesita performante foarte mari. Este dotat cu un procesor de ultima generatie, foarte performant, dar si o placa video deosebita. Calitatea sunetului este exceptionala, datorita boxelor de la JBL, sunetul este foarte clar. Ecranul este unul de inalta calitatea cu tehnologie IPS, astfel sunt eliminate reflexile care te-ar putea deranja. Optional la acest model se poate monta un dispozitiv de stocare SSD, marind astfel rapiditatea lui.

Descriere

 

Vezi pret!

Procesor de pana la Intel® Core™ i7 de a sasea generatie

Datorita procesorului Intel® Core™ de a sasea generatie, foarte rapid si puternic, cu o securitatea incorporata vei da frau libertatii. Jocurile 3D si programele ce necesite performante foarte mari nu vor mai fi o problema de acum. In plus cu ajutorul Windosului 10 si procesorului de a sasea generatie vei putea explora noi posibilitati.

Performanta exceptionala

Lenovo IdeaPad 700-15ISK utilizeaza procesoare cu tensiune standard (SV), ceea ce ii ofera viteze mult mai mari si performante mai mari fata de cele de tensiune ultra-joasa.

Unitate de stocare SSD PCIe optionala

Se poate adauga optional un dipozitiv de stocare SSD ajutand la initializarea mai rapida a windosului si aplicatiilor. Este dotat cu 8 GB memorie RAM, fiind extensibil pana la 32 GB, aplicatiile se deschid si inchid instantaneau.

Placă grafică discretă

Modelul IdeaPad 700-15ISK este dotat cu o placa grafica NVIDIA® GeForce® GTX de 4096 MB, pentru o experienta extrema. Iti va oferi o experinta cu adevarat intensa, imaginiile, video-urille si jocurile vor fi redate fara intreruperi.

Ecran Full HD de 15,6” de mare claritate si Sunet impresionant

Este dotat cu un ecran Full HD (1920 x 1080) de 15,6” cu tehnologia LCD LED IPS, Ideapad 700 nu face compromisuri. Toate imaginile redate sunt mult mai clare, liminoase si intense.

Simte impactul profund al sunetului surround redat de boxele JBL, sunet clar si puternic oferit de Dolby® Home Theater® .

 

Vezi specificatii complete!

Specificatii importante:

Tip procesor: Intel® Core™ i5, Model-6300HQ, Frecventa procesor 2300 MHz – 3200 MHz.
Display: LCD LED, Diagonala 15.6′‘, Rezolutie 1920 x 1080, IPS Full HD, Anti-Glare.
Memorie8 GB DDR4, Frecventa 2133 MHz, 2 sloturi, Memorie maxima 32 GB.
Hard Disk: HDD Capacitate 1 TB, Viteza de rotatie 5400 rpm.
Placa Video: Dedicata, NVIDIA GeForce GTX 950M, 4096 MB.
AlteleDolby Home Theater, Difuzoare JBL 2 x 2.5 W, Camera WEB HD, Securitate Kensington Lock.


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *