Inel Smart NFC JAKCOM R3F – Siguranta mai aproape de tine


JAKCOM R3F este un inel Smart  ce poate fi folosit pentru stocarea si distribuirea unui fisier prin NFC. Cu ajutorul lui putem debloca telefonul, bloca o anumita aplicatie, activa/dezactiva WiFi-ul si Bluetooth-ul, pornirea unei aplicati, totul cu o singura atingere a inelului de telefon. Are un design placut cu stil science-fiction, folosindu-se cele mai bune si rezistente materiale, care nu provoaca alergi. Inelul este disponibil in doua modele, Aliaj de Titat si 18K Aur Roz, amundoua modelele sunt certificate IP68, rezistente sub apa. Inauntru inelelor se regasesc 2 chp-uri NXP foarte performante, ce face transferul foarte rapid dintre telefon si inel. Inelul JAKCOM R3F se regaseste in 5 marimi, cantarind doar 28 g, nici nu il vei simti ca il porti.

Vezi pret!

Descriere Inel Smart JAKCOM R3F

 

Cristal, Ceramica si Rasina Epoxidica

Cristalul si ceramica sunt cele mai bune materiale pentru crearea unei „bijuterii verde”, imbunatatind metabosimul si circulatia sangelui. Datorita materialului din Zirconiu, este foarte confortabil si fin, fiind foarte rezistent la zgarieturi. Fiecare Inel este slefuit de 120,000 mi de ori si introdus in cuptor la o temperatura de 1450°C.

 

Modul Sanatos

Germanium, Volcanic Magnet si Fir Energy Stone, cele trei elemente naturale pot îmbunatati performantele tale într-un  mod eficient. Germanium este un material foarte rar, doar 0,0007% din crusta pamantului, ce imbunatateste aptitudinele fizice ale corpului. Volcanic Magnet este un material vechi de milioane de ani ce imbunatateste auzul si vederea.  Fir Energy Stone este extras in Korea prin Nano Tehnologie, material ce imbunatateste energia, rezistenta si puterea.

 

Vezi pret actualizat!

NXP Smart CDX

JAKCOM R3F este echipat cu noul chipset NXP MCU dual-core, veti transmite si primi informati foarte rapid si usor. Il puteti folosi sa deschideti usa de la intrare, pe post de card de parcare, card de plata, de autobuz sau metrou salvand informatiile in el fara ca nimeni altcineva sa stie.

 

NXP NTAG21x

Datorita NFC-ului intregrat puteti transmite note, puteti bloca telefonul,share-ui informatii si porni anumite aplicati printr-o simpla atingere.

Nu este nevoie sa il incarci

 

Vezi specificatii complete!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *