Masina de spalat rufe Gorenje W7723 – Performanta si eficienta


Masina de spalat rufe Gorenje W7723 ofera combinatia perfecta de temperatura, apa, timp si viteza de centrifugare, pentru splarea in siguranta a hainelor tale. Masina este dotata cu tehnologia SensoCare, ce asigura spalarea oricarui tip de material in cele mai bune conditii, Daca hainele dumneavoastra necesita o ingrijire speciala, atat programele de bumbac, cat si cele pentru fibre sintetice, plus alte moduri si functii, pot fi combinate pentru o spalare optima. Pentru o spalare diversificata masina dispune de un numar de 14 programe presetate, printre care si programul rapid 17min, Gorenje W7723 are o capacitate de incarcare de 7Kg, cu o viteza de centrifugare de 1200 rpm, nu va intampina dificultati in urma storcerii hainelor. Clasa energetica este una A+++, economisind astfel energie la fiecare ciclu de spalare.  Gorenje este dotat cu un LCD LED, in care veti putea urmari Temperatura,  Centrifugarea, Timpul ramas si Status program. Nivelul de zgomot produs la spalare este de 58 dB(A), iar la centrifugare de 70  dB(A). Dimensiunile masinii sunt relativ normale de 85 x 60 x 60 cm, masina cantarind 73,5 KG.

 

Vezi pret!

 

Descriere Gorenje W7723

Tehnologie SensoCare

Tehnologia SensoCare asigura spalarea hainelor in cele mai bune conditii, in functie de material. Combina temperatura, cantitatea de apa, timpul si viteza de spalare, intrucat hainele sunt spalate in cele mai bune conditii. Daca hainele dumneavoastra necesita o ingrijire speciala, puteti combina programul de bumbac cu cel de sintetice, plus alte moduri si functii.  NormalCare combina perfect cei patru parametrii pentru o spalare optima si eficienta. TimeCare reduce timpul de spalare, in timp ce AllergyCare foloseste mai multa apa. Modul EcoCare te va ajuta sa speli eficient si ieftin.

 

DuraHeat

Gorenje W7723 dispune de un incalzitor cu un desig nou ce va prelungi durata de viata a acesteia. Noul incalzitor include un sistem de protectie impotriva incazirii acestuia, spaland astfel in siguranta.

 

Vezi pret actualizat!

SpaDrum

Tamburul masinii este realizat din Otel inoxidabil, un material foarte bun calitativ, fiind extrem de neted. Astfel nu iti vei face griji in privinta hainelor, ca tesatura acestora ar putea fi distrusa in urma ciclului de spalare.

SterilTub

Sistemul SterilTub asigura ca, dupa fiecare ciclu de spalare, masina va ramane curata si sterila, cu un miros placut. Mirosul si depunerile sunt cauzate de splarile frecvente la temperaturi sazute, un mediu optim pentru dezvoltarea bacteriilor. Astfel, pentru eliminarea bacteriilor din interiorul masinii, se activeaza functia SterilTub cu tamburul gol.

 

Prezentare video Gorenje W7723


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *