Camera video GoPro Hero 5 Black Edition – Filmari 4k


GoPro Hero 5 Black Edition este o camera sport foarte performanta si durabila, care nu face rabat de la nimic. Poate fi folosita atat in drumetii, cat si in practicarea sporturilor extreme, cum ar fi mountain bike, sarituri cu parasuta sau scuba diving. Rezista pana la o adancime de 10 m fara carcasa de protectie. Pentru a simplifica lucrurile, GoPro a dotat camera cu comenzi vocale, disponibila in 7 limbi. Astfel, cu GoPro Hero 5 Black nu vei rata nici un moment, poti captura imagini, porni/opri inregistrarea si multe altele, printr-o simpla comanda vocala. Un aspect important al camerei il reprezinta stabilizatorul de imagini digital si microfonul care te vor ajuta sa surprinzi imagini de calitate, cu un sunet clar. Hero 5 filmeaza 4K cu 30 de cadre pe secunde si fotografieaza la o rezolutie de 12 megapixeli. Camera dispune de un  ecran tactil de 2″, este dotat cu trei microfoane care anuleaza zgomotul de fond, dar si un senzor GPS.

Vezi pret!

Descriere GoPro Hero 5 Black Edition

 

Control vocal

De acum te poti bucura de un control intuitiv, folosind comenzi vocale simple. In momentul activitatii, rostesti o simpla comanda, iar camera va exeuta ce i-ati spus. Va trebui sa rastesti „GoPro” si comanda pe care vrei sa o execute, cum ar fi: start recording, stop recording, take a photo, shoot burst, time-lapse mode, start time lapse, start time lapse, stop time lapse, video mode, photo mode, photo mode, photo mode, burst mode, turn off, HiLight.

 

Display de 2 inch cu touchscreen

Touchscreen-ul la GoPro Hero 5 Black este foarte simplu si intuitiv, la fel ca la un smartphone. Poti previzualiza imaginile, schimba setarile si modifica fotografiile cu o simpla atingere de ecran.

Robust si rezistent la apa

Hero 5 este foarte robust si rezistent la apa, pana la o adancime de 10 m, fara o carcasa de protectie.

 

 Vezi pret actualizat!

Control simplu  cu un buton

Cu o simpla apasare a butonului de declansare a camerei si veti da frau inregistrarilor, surpinzand momentele speciale.

Stabilizare video avansata

Datorita stabilizatorului performat, veti reusi sa captati clipuri video si imagini la o calitatea uimitoare.

Accesare si sharing de oriunde

Va puteti conecta prin intermediul unui smartphone la GoPro Hero 5 Black, controland cu usurinta camera. Puteti descarca direct pe telefon imaginile si video-urile, pentru a le putea incarca pe site-urile de socializare. Imperecherea intre dispozitive se face foarte simplu prin Bluetooth.

 

 

Vezi specificatii complete!

 

Specificatii GoPro Hero 5 Black Edition:

Camera: SENZOR 12 MP
Inregistrare Video : Format MP4, 4K,  Rezolutie: 3840 x 2160 / 24 fps / 25 fps / 30 fps, 1920 x 1080 / 24 fps / 25 fps / 30 fps / 48 fps / 50 fps / 60 fps / 80 fps / 90 fps / 120 fps, 1280 x 720 / 25 fps / 30 fps / 50 fps / 60 fps / 100 fps / 120 fps / 240 fps;
Obiectiv/Zoom: Stabilizator de imagine Digital
Audio: Sistem audio HD Stereo, Difuzor incorporat, 3 Microfoane;
Display: LCD 2″, Touchscreen;
Nautati:
Waterproof 10.0 m,  Wi-Fi, Bluetooth;
Conectare:
1x HDMI D (Micro), Microfon;
General: Baterie Lithium-Ion 1220 mAh, Incarcator USB.

 Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *