Bratara fitness Fitbit Alta HR – Activitatea de zi cu zi poate fi acum monitorizata cu Fitbit Alta HR!


Un accesoriu inteligent si elegant ce se potriveste cu orice tinuta si in orice situatie este bratara fitness Fitbit Alta HR.  Aspectul sau minimalist si compact i se datoreaza celor de la Fitbit, imbunatatind calitatea si functionalitatea bratarii de la o generatie la alta. Aceasta este cel mai nou concept al celor de la Fitbit, imbunatatind astfel precizia de masurare a pasilor, pulsului si aduc un plus designului acesteia.

Bratara Fitbit Alta HR este disponibila intr-o diversitate mare de culori. Produsul este alcatuit din partea inteligenta ce monitorizeaza ritmul cardiac, pulsul, pasi, etc. si din bratara din silicon. Bratara din silicon se poate da jos cu usurinta si se poate adauga alta de alta culoare sau material, dupa preferinte. Dupa cum spuneam bratara se poate gasi in culori de la negru, albastru, albastru si gri, fuchsia, coral, roz auriu, violet, argintiu, turquoise si auriu. Se pot adauga diferite modele de bratari din slicon, piele sau metal.

 

Vezi pret!

Descriere Fitbit Alta HR

 

Ce vei putea face cu bratara Fitbit? 

  • Pe parcursul intregii zile poti masura pasii si caloriile arse
  • Monitorizare automata a somului si calitatea acestuia
  • Autonomie baterie de pana la 7 zile
  • Afisare ritm cardiac
  • Afisere ceas
  • Notificari apel si sms, pe ecranul bratarii
  • Touchscreen
  • SmartTrack – monitorizeaza antrenamentele si recunoaste automnat exercitiile fara a atinge bratara
  • Personalizare – bratari interschimbabile

Bratara Fitbit Alta HR functioneaza pe sisteme de operare iOS, Android si Windows. Tehnologia Smart a bratarii este usor de folosit si se sincronizeaza cu aplicatia Fitbit instalata pe smartphone. Ecranul bratarii este touchscreen OLED. Iar la partea de conectivitate avem bluetooth 4.0. In ce priveste incheietura maini, bratara vine cu o circunferinta de la 17 cm la 20.6 cm, fiind un produs unisex. Odata ce vei folosi acesta bratara nu vei mai avea griji in ce priveste intensitatea efortului fizic si vezi totul in timp real pe smartphne-ul dvs. Functia inteligenta SmartTrack a bratarii este capabila sa detecteze tipul de activitate pe care il faci fie ca alergi, te plimbi cu bicicleta, etc.

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *