Senzor de miscare FIBARO FGMS-001 – Cel mai mic si inteligent senzor de miscare pentru casa ta!


FIBARO FGMS-001 este un multi-senzor foarte inteligent ce poate fi amplasat oriunde si in orice casa desteapta. Cu aceasta tehnologie odata ajunsa in casa dumneavostra senzorul isi face treaba cu brio si transmite toate informatile pe telefonul tau. Cu aceasta tehnologie noua si avansata siguranta casei va fi cu mult sporita. Designul sau organic este inspirat din natura si s-a imbinat cu principiile arhitecturale si cu noile tehnologii. Forma ochiului de pisica si simtul foarte dezvoltat al vederii si auzului acesteia a dat nastere celui mai mic senzor de miscare din lume. Fiabro are un camp vizual foarte mare pe lungime cat si pe latime, fiind foarte vigilent cu tot ce-i apare in cale. Astfel vei trai confortabil si in siguranta.

Vezi pret!

Descriere FIBARO FGMS-001

 

Multi-senzor

Multi-senzorul este creat dintr-un senzor ce combina 4 functii inteligente importante. Cu o mobilitate incredibila, putand sa-l amplasezi unde doresti si pe orice suprafata datorita suportului de fixare de buna calitate si care nu necesita gaurire. Il poti fixa cu usurinta pe tavan, perete sau pe birou. Poti schimba locatia senzorului ori de cate ori este nevoie. Functoneaza pe baza unei baterii ce garanteaza durata de viata de 3 ani. Principalul avantaj este ca functioneaza fara fir, conexiunea facandu-se prin wireless Z-Wave.  Detecteaza miscarea, temperantura ambintala, intensitatea luminii si vibratiile. Este capabil sa detecteze si alte pericole cum ar fi incendiul, intruziunile si alte pericole. Acelerometrul incorporat in senzorul de miscare poate detecta cele mei mici vibratii. Instantaneu vei primi o alerta de pericol printr-o notificare pe telefonul mobil.

 

Recunoastere inteligenta 

Recunoasterea inteligenta este una ditre principalele caracteristici a senzorului FIBARO FGMS-001. Fiind foarte vigilent atunci cand detecteaza si cea mai mica miscare, vei putea sa adaptezi sensibilitatea senzorului in functie de situatie. De asemeni atunci cand nu esti acasa lasi totul pe seama senzorului de miscare. El iti va transmite in timp real tot ce monitorizeaza, cat timp isi petrece cineva intr-o camera. Poti fi informat in diferite situatii, daca copii stau prea mult la TV, poti opri televizorul de la distanta.

Odata senzorul instalat in zona de intrare si iesire din camera vei putea sti cate persoane au intart in acea camera sau in casa. Sau daca ai lasat copilul acasa singur vei putea sti cand a iesit s-a intors in camera, de cate ori si cati vizitatori ai avut.

Cu ajutorul acestui senzor de miscare FIBARO FGMS-001 poti spori confortul casei tale. Este capabil sa porneasca sistemul de ventilatie in camera daca este prea cald. sau sunt prea multe persoane in camera.

Culoarea reflecta miscarea si temperatura

Zona multicolora cu LED a senzorului FIBARO te informeaza permanent atunci cand vine vorba de schimbari de temperatura camera. Ai posibilitatea cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone sa setezi culoarea si intensitatea culorii atunci cand vrei sa stii ce temperatura ai in camera. In acest fel toata familia va sti intervalul de temperatura din camera datorita culori afisate de FIBARO.

Vezi pret!

FIBARO stie ce faci

FIBARO iti cunoaste obiceiurile si poate sa analizeze activitatea zilnica obisnuita a utilizatorului. Prin conectarea a doua controlere poti controla locuinta cu informatii adunate de la controlerul de la birou. Senzorul de miscare din birou stie ca esti acolo, iar controlerul de acasa reduce si inchide echipamentele conectate la acesta.

Casa se trezeste o data cu tine cu ajutorul senzorului de miscare inteligent. Toate produsele inteligente conectate la FIBARO sunt programate de acesta atunci cand te trezesti.

Trebuie sa activezi alarma! Se intampla sa pleci de acasa si sa uiti sa activezi alarma din casa. Insa senzorul de miscare FIBARO detecteaza lipsa de miscare din casa si transmite semnale mai departe la sistemul de securitate Home Center.

Securitate maxima

FIBARO FGMS-001 coopereaza cu alte dispozitive inteligente din casa. Satisface orice nevoie oferind multiple posibilitati de asociere cu alte dispozitive. In cazul in care cineva intra in gradina sau in curte dupa lasarea serii, sistemul comunica cu camerele de supraveghere, alarma si corpurile de iluminat in acelasi timp si pornesc imediat. Lumina se aprinde, camera de supravegheat inregistreaza imaginile si le trimite imediat pe smartphone-ul tau.

Specificatii 

 

Vezi pret actualizat!

Prezentare oficiala FIBARO FGMS-001

 

 

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *