EASYmaxx Laser Spotlight – Proiector cu laser


Odata cu venirea sarbatorilor de iarna te pregatesti pentru o atmosfera de neuitat impreuna cu cei dragi. Proiectorul cu laser EASYmaxx invaluie locuinta intr-o avalansa de luminite puternic colorate. Proiectorul cu laser poate fi amplasat la interiorul sau exteriorul locuintei, reproducand o atmosfera de basm. Renunta la produsele clasice de iluminat decorativ si alege varianta mult mai economica si puternica. Instalatiile clasice au un consum foarte ridicat de energie electrica si o calitate mediocra.  Spre deosebire de acestea, EASYmaxx este foarte usor de montat oriunde doresti.

 

Vezi pret!

De ce sa alegi EASYmaxx?

In comparatie cu produsele similare existente pe piata, EASYmaxx este net superior din toate punctele de vedere. In primul rand materialul din care este cofectionat laserul ofera o rezistenta sporita in timp. Carcasa si piciorul de sustinere al laserului sunt realizate din aluminiu. In timp ce ai conectat proiectorul la sursa de alimentare cu energie, se actioneaza cele doua lumini laser de culoare verde si rosu. Razele laser patrund prin capacul rezistent de sticla si se imprastie in mii de puncte colorate. Laserul poate fi folosit in curte, pe fatada locuintelor sau in interiorul acestora.

 

EASYmaxx laser spotlight are un consum de energetic de doar 6 Wati.  Cele peste 1000 de puncte colorate pot fi proiectate pe o suprafata de aproximativ 230 m patrati.  Cablu de alimentare cu lungime de 3 metri ofera o mobilitate sporita a laserului. Trebuie mentionat ca laserul vine la pachet cu o telecomanda cadou pentu o experienta mai buna de utilizare al laserului EASYmaxx. Cu ajutorul acestuia vei putea selecta proiectia potrivita. De altfel mai puteti selecta culoarea proiectiei si ve-ti mai putea alege din cele 3 programe: flash, lumina constanta sau alternativa intre cele 2. Laserul functioneaza in intervalul de temperatura de -15°C si 35°C! Surprinde-ti apropiatii cu o atmosfera de poveste!

Alte modele EASYmaxx:


EASYmaxx Laser & Polar Light

Pe langa sistemul cu lumini laser al modelului sus mentionat, acestuia i se mai adauga functia spectaculoasa de lumina ce imita aurora boreala.  Acest iluminat decorativ este ideal pentru orice eveniment de sarbatoare, petrecere si distractie.  Efectul de aurora boreala ce reproduce fenomenul cercului polar se poate regla pe intensitatea culorii, flash, lumina constanta si lumina animata.

 

Vezi pret!

 

 

 

 

 


EASYmaxx LED Light Pictures

EASYmaxx LED Light Pictures se evidentiaza prin sistemul sau diferit de proiectie.  Acesta este ideal atunci cand vine vorba de petreceri cu o tematica speciala, si anume: Craciun, Halloween, zile de nastere, petreceri de vara si primavara. Proiectorul are in todare un set de 6 cartele cu 4 modele grafice de fiecare. Dispune de mai multe faze de proiectie precum: imagini rapide, lente si statice.

 

Vezi pret!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *