Dirt Devil Spider M607 – Aspirator compact, eficient si ieftin


Robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607  te scapa de grija curateniei si de timpul pierdut in tot acest proces de igiena interioara. Esti o persoana ocupata sau iti este greu sa aspiri frecvent spatiul interior al casei tale, acum ai la dispozitie tehnologia revolutionara de la Dirt Devil. Design-ul sau modern de forma rotunda il face accesibil in zone foarte joase cum ar fi sub mobilier. De asemeni este capabil sa curete atat zone deschise, cat si langa perete sau in colturi.

Acest brand de renume Dirt Devil are o experienta de peste 100 de ani in domeniul acestor produse. Milioane de utilizatori al acestui brand se bucura ca au ales aceasta tehnologe contemporana de ingrijirea eficienta a pardoseleleor. Consumatorii acestui brand se bucura de o gama larga de produse de aspirare. Ofera si o gama diversificata de accesorii cu  intrbuintari diverse chiar si pentru cel mai pretentios utilizator.

Vezi pret!

Specificatii Dirt Devil Spider M607 

Spider detine un acumulator cu o autonomie de functionare de aproximativ 60 min. Incarcarea acumulatorului dureaza circa 4 h si are o putere de 17 W. Aspiratorul Dirt Devil Spider M607  actioneaza eficient pe suprafete lucioase si dure dar si pe mocheta sau covor cu fir scurt. Robotul este un aspirator fara sac ce efectueaza cratare uscata uscata. Fiind un produs mic si ergonomic are o capacitate de colectare de doar 0.27 l.

Cele doua perii rotative ale robotului directioneaza murdaria catre interiorul razei de aspirare si sensului de deplasare pe care il executa aspiratorul. Astfel periile actioneaza asupra murdariei de langa perete si colturile greu accesibile. Este un produs silentios cu algoritmi de acoperire al spatiului bine calibrati. La partea frontala a robotului sunt pozitionati senzorii de receptie a abstacolelor. Atunci cand intra in contact cu peretele sau alte obstacole robotul receptioneaza instantaneu acel obstacol. Nu trebuie sa-ti faci probleme in privinta deteriorarii suprafetelor robotului sau suprafetelor de care se loveste usor. Este destul de puternic sa traverseze cabluri sau praguri mici din incapere.

Va recomandam cu incredere robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607! Este un produs pe care trebuie sa-l incerci sau sa-l oferi cadou celor dragi. Design modern, imbietor si eficient la un pret accesibil!

 

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *