Imprimanta foto Canon SELPHY CP1200 – Portabila


Imprima fotografiile la o calitate profesionala, usor si practic, direct dupa dispozitivele inteligente cu imprimanta foto Canon SELPHY CP1200. Dimensiunile imprimantei sunt relativ mici, de numai 180.6 x 135.9 x 63.3 mm, fiind eleganta si portabila. Este foarte usor de utilizat, conectandu-te prin wifi, usb sau direct cu un card de memorie, datorita cititorului de carduri. SELPHY CP1200 este foarte compacta si o poti lua cu tine oriunde datorita acumulatorului rencarcabil, vei putea sa printezi amintiri care sa dureze o viata. Procesul de printare nu dureaza mai mult de 1 min, iar cartusul este suficient pentru printarea a min 36 de fotografii. Display-ul LCD de 2,7″ cu inclinare, va va permite sa vizualizati cu usurinta imaginile din orice unghi.

Vezi pret!

 Descriere Canon SELPHY CP1200

 

Imprimare simpla si rapida de pe dispozitivul mobil

 

Aplicaţia Canon PRINT

Puteti imprima direct de pe un dispozitiv inteligent prin wireless, folosind aplicatia Canon PRINT Inkjet/SELPHY.

 

 

Apple AirPrint

Prin intermediul unui dispozitiv Apple puteti sa imprimati utilizand aplicatia Apple AirPrint.

Butonul Wi-Fi

Cu ajutorul butonului Wi-Fi puteti preseta setarile Wi-Fi pentru conectare si imprimare prin intermediul wireless-ului.

 

Vezi pret actualizat!

Creativitate usoara si control fara efort

Imprimeaza-ti cele mai importante amintiri sub diferite metode, fie carti postale, carte de credit sau format patrat, intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim.

 

Imprimarea fotografiilor de identitate

Cu ajutorul imprimantei Canon PRINT Inkjet/SELPHY puteti imprima fotografii pentru actele de indentitate in diferite formate, folosind functia de imprimare a fotografiilor pentru acte cu ghidaj si incadrare faciala.

 

 

 

Doua fotografii de identitate

Prin utilizarea imprimarii duala a fotografiilor, puteti imprima 2 formate diferite pe aceeasi fotografie, decupandu-le precis datorita ghidajelor imprimate.

 

 

 

Formate creative

Creati-va propriu colaj de pana la 8 fotografii intr-o singura fotografie si imprimati-o pe hartie de foto sau autocolant.

 

 

 

Optimizarea imaginilor

Optimizarea imaginilor automat, corectand in mod inteligent imperfectiunile imaginilor. Ajusteaza automat culoarea, luminozitatea si incadreaza fetele, imprimand de fiecare data fotografii superbe.

 

Vezi specificatii complete!

Specificatii Canon SELPHY CP1200


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *