Bii Safe Buddy Classic – Dispozitv Anti Furt


Bii Safe Buddy Classic este un dispozitiv creat special pentru ati asigura protectia lucrurilor tale personale, fiind foarte elegant si usor de purtat. El functioneaza prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone-ul dumneavoastra, localizand cu usurinta dispozitivul. De acum iti vei gasi mult mai usor obiectele uitate intr-un spatiu public sau chiar furate.

Vezi pret!

Conectarea la Bii Safe Buddy se face foarte simplu prin intermediul Bluetooth-ului si aplicatiei pe care o descarcati gratuit pe telefonul mobil. Gadgetul il atasezi obiectului cu pricina pe care nu vrei sa il pierzi sau sa iti fie furat. Este foarte practic si precis, il poti lasa chiar si in  masina pentru localizarea ei mult mai usora intr-o parcare aglomerata. Daca deti mai multe astfel de gadgeturi poti sa le redenumesti in aplicatia de pe telefonul mobil, obiectele tale vor fi mereu in siguranta.

Descriere Bii Safe Buddy

 

Aplicatie mobila Buddy

Bii Safe Buddy este compatibil cu platformele de Android si iOS. Atasati dispozitivul la obiectul respectiv, va conectati la aplicatie si obiectul dumneavoastra e in deplina siguranta. Pentru partajarea locatiei cu famila, prietenii sau in caz de urgenta, apasati pe butonul de pe dispozitiv.

 Vezi pret actualizat!

 

Buddy este durabil si are un design exceptional

Gadgetul realizat in Finlanda are un design placut de ultima generatie,  din cele mai bune materiale fiind foarte rezistent. Capacitatea bateriei este de 620 mAh cu o durata de viata de peste 2 ani. Bateria se schimba foarte usor cu o cheita speciala pe care o veti primi impreuna cu dispozitivul. Sunetul este unul foarte puternic, mai mare de 95 dB, cu siguranta il vei auzi. Puteti folosi dispozitivul si in caz de ati uitat unde ati pus telefonul, apasati pe butonul de pe Buddy iar telefonul va emite sunete. Are un senzor de miscare foarte avansat, o memori interna de 4 mb si Suport Bluetooth 4.2.

 

 

 

Design placut si elegant intr-o multitudine de culori

 

Vezi specificatii complete!

 

 

 

 


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *