Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1 – Economica si rezistenta!


Pentru spalarea eficienta a rufelor, in siguranta si fara niciun efort suplimentar ai nevoie de masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1. In orice moment ai nevoie puteti spala rufele fara sa titneti evidenta consumului de energie electrica. Cu eficienta energetica A+++ economisiti la maxim curentul electric si spalati in orice moment doriti. Masina dispune de cele mai noi tehnologii ce iti stau la dispozitie cu maxima eficienta. De culoare alba, masina de spalat cu incarcare frontala Beko are un design modern ce isi poate gasi locul in orice spatiu din locuinta dumneavoastra. Una dintr-e principalele dotari este afisajul digital LCD ce asigura o utilizare si monitorizare comoda si intuitiva a functiilor masinii.

Vezi pret!

Spacificatii Beko WMY81483LMB1

 

Masina de spalat rufe Beko cu incarcare frontala are are o capacitate generoasa de spalare de 8 kg. Ideala pentru o familie numeroasa. Chiar daca capacitatea de spalare este foarte generoasa, consumul energetic va fi la cel mai scazut nivel, clasa energetica A+++. Iar consumul mediu anual este de 10560 litri.  Cuva masinii este confectionata din polipropilena si tamburul este realizat din otel inoxidabil.

Dimensiunile de gabarit ale produsului sunt 84 x 60 x 54 cm,  destul de compacta la ce capacitate de incarcare pe care o are. In timpul spalarii zgomotul produs este de 54 dB iar in timpul centrifugarii de 76 dB. Stoarcerea rufelor poate fi programata la o centrifugare maxima de 1400 rpm. Hubloul de un aspect modern are un diametru de 34 de cm si o deschidere pana la 170 de grade.

Beko Beko WMY81483LMB1 detine si cateva functii speciale ce sunt de mare folos pentru o spalare eficienta pentru rufe perfect curate. Alegere viteza de centrifugare, in functie de preferinte si de materialul textil spalat. Sistem automat de reglare a consumului de apa, sistem electronic de control al balansului, sistem control exces apa si tehnologie Aqua Fusion. De asemeni exista posibilitatea de programare intarziata a spalarii rufelor. In ce priveste tipul de material al rufelor, gradul de murdarie sau cantitatea de rufe ce urmeaza a fi spalate aveti la dispozitie un numar de 16 programe de spalare.

Masina are programe pentru diferite materiale, cum ar fi: bumbac, lana, sintetice si delicate. Program extra-clatire, prespalare, spalare manuala, Woolmark Silver, mix 40 °C, aqua 40 °C si spalare rapida. Alte caracteristici importante a masinii de spalat Beko WMY81483LMB1 este motorul Inverter Pro Smart, Tambur model Aqua Wave, dispozitivul pentru detergent lichid si blocarea butoanelor in timpul functionarii.

De ce sa optez pentru Beko WMY81483LMB1?

Garantie motor 10 ani! Cu o durata de functionare indelungata, motorul ProSmart Inverter este foarte silentios si are un consum de energie mult mai redus in comparatie cu motoarele traditionale.

 Motorul ProSmart Inverter a renuntat la periile de carbon si implementeaza sistemul brushless. Astfel rezulta un zgomot mai redus in timpul functionarii, vibratii reduse, control turatii imbunatatit si eliminare emisii electromagnetice. In acest caz uzura de la nivelul presupuselor perii de carbon a fost eliminata.

Silent Tech asigura o functionare ultra-silentioasa. Aceasta tehnologie pune in valoare profesionalismul celor de la Beko si ridica standardul de confort al clientului. Spalarea efectuata de Beko WMY81483LMB1 este mult mai silentioasa decat in cazul masinilor clasice de spalat rufe.

Tehnologie AquaFusion are la baza valorificarea maxima a consumului de apa, energie si detergent. Rezultatul fiind rufe mai curate la un consum minim.

AquaWave asigura conditiile optime de spalare si curatare a rufelor fara riscul deteriorarii acestora. Indiferent de cat de delicat este materialul rufelor, paletele de la interiorul cuvei efectueaza o miscare fluida in timpul spalarii.

Hygiene 20 este acel proces de spalare si curatare a rufelor la temperaturi scazute. Programul Cool Hygiene este dedicat rufelor colorate din bumbac, eliminand riscul deteriorarii acestora.

Sistem automat de reglare a consumului de apa. Acest sistem este ajustat electronic in functie de cantitatea de rufe si materialul acestora. Astfel consumul de apa si de energie este diminuat.

Sistemul electronic de control al balansului asigura distribuirea uniforma a rufelor pe tambur. Zgomotul si vibratia in timpul stoarcerii este redus semnificativ.

Aqua Perfect 40’/40° este programul ce efectueaza spalarea rufelor in doar 40 de minute la 40°C. Programul obisnuit are o durata de 1h 20 min. Alte masini de spalat in timpul ciclului de spalare apa isi pierde temperatura dar Beko WMY81483LMB1 isi mentine temperatura de spalare de 40°C pe tot parcursul ciclului de spalare.

Baby Protect este programul dedicat rufelor cu un grad de igiena ridicata. Ideal pentru hainutele bebelusilor, acest program ofera o spalare si clatire profunda. Pielea sensibila a bebelusului nu va avea de suferit.

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *