Beko WKY71033LSYB2 – design placut si performanta


Masina de spalat rufe Beko WKY71033LSYB2 a fost conceputa pentru a face fata tuturor provocariilor si nevoilor tale. Te poti bucura de performatele optime ale masinii, datorita celor 15 programe, special create pentru ati satisface nevoile. Masina de spalat dispune de un afisaj tip LCD, unde vei vizualiza programul ales, cat si timpul de spalare. Designul masinii este unul placut, de culoarea Argintie, iesind astfel din tiparul de zi cu zi. Capacitatea cuvei este una generoasa de 7 Kg, cu o viteza de centrifugare de 1000 rpm, incadrandu-se perfect in cadrul familiei tale. Clasa de energie este una A+++, cu un consum de 173 Kw pe an. Cuva masinii este din polipropilena, iar tamburi din otel inoxidabil, rezistente in timp. Beko WKY71033LSYB2 este dotat cu Tehnologia AquaFusion, sistem automat de control al balansului si al excesului de apa. Dimensiunile masinii sunt relativ mici, cu numai 84 x 60 x 45 cm.

Vezi pret!

 

Descriere Beko WKY71033LSYB2

 

 

Tehnologie AquaFusion

Datorita tehnologiei Aquafusion poti economisi Apa, Energie si pana la 5,5 Kg de detergent anual, valorificand la maxim resursele.

 


Capacitate de incarcare 7 kg

Capacitatea masinii este de 7 Kg, mai mult decat suficienta chiar si intr-o familie numeroasa.

 


Eficienta energetica A+++

Beko WKY71033LSYB2 ofera performante superioare atat in privinta consumului de energie cat si a eficientei de spalare, incadrandu-se in clasa de energie A+++.

 


Rezistenta HI-TECH

Masina de spalat este prevazuta cu o rezistenta nichelata, ce asigura o protectie cu pana la 40% impotriva depunerilor de calcar. Astfel masina isi pastreaza performantele la incalzire, iar consumul suplimentar de energie este eliminat.

 


Usa ExtraLarge 34 cm

Datorita deschiderii XL de 34 cm, chiar si cele mai voluminoasea articole de imbracaminte vor incapea cu usurinta.

 


Pereti laterali cu profil anti-vibratii

Pentru eliminarea vibratiilor si o functionare silentiosa, pereti masinii au fost proiectati in forma de „S”.

 


Dark Care

Program special dedicat hainelor inchise, sintetice sau din bumbac, acesta previne decolorarea si pastreaza hainele ca noi.

 


Vezi pret actualizat!


Xpress Super Short

Programul este destinat articolelor usor murdare sau purtate o singura data, cum ar fi tricouri, prosoape sau sosete. Incarcarea maxima pentru acest program este de 2 kg la o temperatura de 30ºC, spalandu-se in doar 14 min.

 


Camasi

Beko WKY71033LSYB are un program special dedicat spalari camasilor, mentinadu-le ca noi chiar si dupa mai multe spalari. Acesta utilizeaza mai putine miscari de rotatie si mai delicate, cu o temperatura a apei de 40°C, fara a deteiora tesatura.

 


Daily Express

Este dedicat articolelor din bumbac usor murdare sau purtate o singura data. Programul dureaza 39 de min, cu incarcare maxima a masinii pana la 7 KG si o temperatura maxima de 30ºC.

 


Dispozitiv pentru detergent lichid

Ai posibilitatea de a spala utilizand detergent lichid datorita compartimenului special din sertarul de detergent.

 


Baby Protect

Este conceput special pentru a spala hainutele bebelusiilor sau persoanelor cu pielea sensibila, deoarece aceastea necesita un tratament special.

 


Handwash

Programul „spalare manuala” este destinat materialelor precum matasea sau casmirul, acesta foloseste o cantitate mai mica de apa care ar putea duce la deteriorarea hainelor.

 


Mix 40

Cu ajutorul programului „Mix 40” puteti spala materialele sintetice si cele din bumbac in acelasi ciclu de spalare.

 


Vezi specificatii complete!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *