Arctic ANK305+ – Pret avantajos de bun


             

ank305_-unghi-de-schis

Combina frigorifica ARCTIC ANK305+ are un volum net total de 291 l din care 204 litri sunt destinati frigiderului, iar cei 87 de litri sunt dedicati congelatorului. Este compartimentat in zona frigiderului cu 3 rafturi realizate din metal. Un compartiment destinat legumelor si fructelor cat si un compartiment pentru oua, cu sistem automat de dezghetare. Zona de congelator este compartimentata cu 3 sertare. Dezghetarea congelatorului se face manual, avand o capacitate de congelare de 3,5 Kg/ 24h.

Combina frigorifica ARCTIC ANK305+ are ca si dimensiuni de gabarit 181,4 x 54 x 60 cm. Singurul compresor ce face fata cu brio, fiind un produs silentios cu 45 dB iar greautatea acestuia fiind de 49 kg. Avand o automie de pana la 18 ore, produsele din interiorul frigiderului nu vor suferi in cazul unei pene de current.

Vezi pret!

 Specificatii :

a_plus

 Clasa A+ de energie

Cu Frigiderul ARCTIC ANK305+ te poti bucura de o economisire a energiei de pana la 24% spre deosebire de cele din clasa A.

usi-reversibile_iconUsi revesibile

Usile sunt reversibile pentru a putea sa le adaptezi in fuctie de nevoile tale personale. Ele pot fi montate in vederea deschiderii de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga integranduse perfect in bucataria ta.

rafturi-ajustabile_iconRafturi ajustabile

Rafturile sunt ajustabile pe inaltime, facat posibila repozitionarea pe niveluri sau pot fi inlaturate in fuctie de marimea recipientelor.

termostat-ajustabil_iconTermostat reglabil

Toate aparatele frigorifice vin dotate cu un termostat reglabil si foarte simplu de utilizat. Cu ajutorul caruia poti regla temperatura interioara, in functie de necesitatile tale si temperatura ambientala unde va fi pozitionat acesta.

xxl-bottle_iconXXL Bottle

 Este amplasata in partea inferioara a usii si este dedicat depozitarii sticlelor de dimensiuni mari, economisind astfel spatiul din zona rafturilor.

garden-fresh_icon Garden Fresh

 Este compartimentul dedicat fructelor si legumelor, acestea raman proaspete pentru o perioada lunga de timp.

 

garnitura-antibacterianaGarnitura Antibacteriana

Datorita acestei garnituri nu iti vei mai face problema in privinta prospetimei alimentelor. Familia ta se va putea bucura de igiena impotriva bacterilor si mucegaiului.

mix-zone_iconMix de Zone

 Sunt rafturile pozitionate pe usa ce se pot ajusta in functie de tipul alimentelor depozitate si marimea acestora.    

Va recomandam cu incredere combina frigorifica ARCTIC ANK305+, fiind un produs ce exceleaza in materie de pret si de calitate.

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *