Boxa portabila Akai SS022A-X6 – Ideala pentru distractii in aer liber si nu numai!


Pentru ca starea de spirit si buna dispozitie sa fie la locul ei atunci cand ai nevoie va recomandam boxa portabila Akai SS022A-X6. Fie ca esti acasa sau esti plecat la gratar cu prietenii, boxa portabila de la Akai va poate incanta cu sunetul ei puternic si clar. In comparatie cu boxele portabile clasice, boxa portabila de la Akai are cateva plusuri importante. Sa vorbim despre design, avand un design clasic boxelor pentru karaoke. Boxa este prevazuta cu un panou de comanda la partea superioara. La baza acesteaia se afla 4 picioruse pentru o stabilitate sporita dar si 2 roti pentru transportul comod al boxei. Boxa poate fi transportata pe principiul unui troler datorita celor 2 roti si manetului telescopic de pe spatele acesteia. Iar daca transportul pe roti nu poate fi facut, boxa este prevazuta si cu bretea de pus pe umar.

Vezi pret!

Specificatii Akai SS022A-X6

 

Akai SS022A-X6 vine la pachet cu 2 accesorii foarte importante care nu se gasesc la boxele portabile clasice din aceasta categorie de pret. Accesoriile sunt micorfonul cu conectivitate prin wireless si telecomanda pentru un control eficient de la distanta al boxei. Ca si putere total boxa isi face treaba cu brio la cei 30W RMS pe care ii are. Poxa suporta conectivitate prin bluetooth cu orice dispozitiv, smartphone, tableta, laptop, etc. La partea de conectivitate vine cu o diversitate mare de conectori. Va puteti conecta la boxa prin USB, Jack 3.5 mm, card Micro SD, mufa microfon si mufa pentru chitara, audio input, MMC format MP3, BT wireless.

Boxa portabila Akai SS022A-X6 are acumulator incorporat ce se incarca cu ajutorul incarcatorului cu care vine in pachet. Asadar va puteti bucura ore in sir de continutul multimedia dorit. Banda de frecventa a boxei este clasata intre valorile 20 – 20000 Hz. Sunetul poate sa atinga sau sa depaseasca valoare de 71 dB. Sunetul are cateva functii speciale ce se pot seta dupa preferinte, Treble, Bass Control si Echo, selectare mod 2.1 sau 5.1 si conectivitate radio FM. Putem spune ca Akai SS022A-X6 se poate lauda cu un bass si sunet puternic in comparatie cu dimensiunile sale compacte. Difuzorul boxei are 2 cai de  1×6.5″ + 1×1″. Dimensiunile produsului sunt de 270 x 390 x 270 mm si are o greutate de 4.5 kg.

In concluzie va recomandam acest produs pentru calitatea sunetului, conectivitate diversificata, portabilitate ridicata, microfonul si telecomanda cu care vine in dotare. O puteti lua oriunde cu dumneavoastra in tabara, la gratar, team-building, in aer liber, karaoke, etc.

Vezi pret actualizat!


Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *